Vakantiewerk in de zorg

Wat ga jij doen in je vakantie? Genieten van de zon, met vrienden de hort op, of zelfs al blokken voor het volgende semester van je opleiding zorg en welzijn? Zeg nou zelf: daar ben je vast niet je hele vakantie aan kwijt.

Dan kun je je vrije dagen op een productieve manier besteden. Bijvoorbeeld door een extra zakcentje te verdienen en tegelijkertijd alvast ervaring op te doen in een werkveld waar jij voldoening uithaalt. Juist ja: vakantiewerk in de zorg. Want daar is zeker nu behoefte aan!

Maak van jouw vakantiewerk je droombaan!

Vakantiewerk in de zorg: dat is er volop

Organisaties zijn hard op zoek naar vakantiekrachten. Hun vaste personeel heeft tijdens de vakantieperiode ook vakantie, maar er moet wel genoeg bezetting zijn. Vakantiewerk in de zorg is er dus volop. Volg jij een zorgopleiding, of heb je al ervaring in de zorg? Dan kun jij mooi je slag slaan. Ga aan de slag als begeleider in de gehandicaptenzorg, of als verzorgende in de thuiszorg. Ook zonder ervaring in de zorg kun jij aan de slag als vakantiekracht in een restaurant of als huishoudelijke hulp!

Uiteraard hoef je niet de hele vakantieperiode te werken. De meeste vacatures zijn sowieso parttime en in overleg is veel mogelijk. Kun je bepaalde dagen niet of wil je juist liever avonden werken? Geef het gerust aan. Ongetwijfeld valt er wel wat te regelen. 

Lees hier meer over de mogelijkheden in vakantiewerk