Gilde Zorgcollege

Mensen helpen, verplegen en verzorgen. Ontzettend belangrijk werk. Misschien wel het belangrijkste werk dat er is. Want gezond en vitaal zijn, dat wil toch iedereen? Het Gilde Zorgcollege helpt je op weg in de medische of maatschappelijke zorg. Voor iedereen die graag écht met mensen werkt.

Zorg is overal. Bij mensen thuis, in ziekenhuizen, in instellingen. Goede zorg maakt mensen beter. Het zorgt dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Of dat ze lekkerder in hun vel zitten. 

Zorg gaat veel verder dan wonden verzorgen of een infuus aanleggen. Je hebt het in alle soorten en maten. Denk aan geestelijke gezondheidszorg, kraamzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg en maatschappelijke zorg, om er maar eens een paar te noemen. Gilde Zorgcollege organiseert regelmatig kennismakingsactiviteiten en diverse X-periences om je goed te informeren en al je vragen te beantwoorden.

Ontdek alle activiteiten bij Gilde Zorgcollege

Met een opleiding van het Gilde Zorgcollege op zak kun je direct aan de slag in de zorg of verder doorstuderen. De perfecte basis voor jouw toekomst in de zorg!

Alvast een indruk krijgen van diverse studierichtingen? Bekijk dan enkele Gilde filmpjes! En natuurlijk de flyer over de BBL mogelijkheden!
Nieuw is de BBL-opleiding tot doktersassistente, lees hier meer over.

Ontdek alle opleidingen