Gratis (loopbaan)coaching zorg en welzijn

Misschien wil je de stap naar zorg en welzijn maken, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken. Of je bent al werkzaam als zorgprofessional en bent benieuwd welke groeimogelijkheden je hebt. 

Sterk in je werk biedt jou een gratis loopbaantraject. Je krijgt alle ondersteuning die jij nodig hebt bij het zetten van jouw eerste of volgende stap. Aarzel niet en zet jouw eerste of volgende stap in zorg en welzijn in gang!

Ja, ik wil gratis loopbaancoaching!

Gratis loopbaanadvies voor zij-instromers

Een carrièreswitch maken is altijd spannend. Waar moet je beginnen? Wat zijn de stappen die je moet ondernemen? De loopbaancoaches van Sterk in je werk ondersteunen jou bij het bepalen van jouw startpunt in zorg en welzijn en het uitstippelen van je pad daarin. Door je aan te melden voor een Sterk in je werk traject én onderstaand formulier in te vullen maak je kans op een plek bij de workshop 'Ben je klaar voor de arbeidsmarkt'.

Schrijf je nu in en maak kans op deelname aan de workshop 'klaar voor de arbeidsmarkt'!

Gratis coaching voor zorgprofessionals

Ben je al werkzaam in de zorg? Een loopbaantraject is niet alleen voor mensen die nog aan hun carrière in zorg en welzijn moeten beginnen. Misschien wil jij wel doorgroeien, een andere richting inslaan of je persoonlijk ontwikkelen. Sterk in je werk biedt daarom ook coaching voor zorgmedewerkers. Zo blijf jij met plezier naar je werk gaan.

Samen sterker: als zorgprofessional maak je veel mee. Gevoelens van verdriet, machteloosheid, twijfel en boosheid doen zich op momenten voor. Kun jij wel een luisterend oor gebruiken? 'Samen sterker' staat je bij met extra mentale coaching.

Blijf sterk in je werk: extra mentale coaching