Gratis loopbaancoaching zorg en welzijn

Misschien wil je de stap naar zorg en welzijn maken, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken. Of je bent al werkzaam als zorgprofessional en bent benieuwd welke groeimogelijkheden je hebt. ‘Sterk in je werk’, gratis loopbaancoaching in zorg en welzijn, is ontwikkeld om jou te helpen bij dit soort vraagstukken.

Je krijgt alle ondersteuning die jij nodig hebt bij het zetten van jouw eerste of volgende stap. Samen met een ervaren loopbaancoach kijk je naar jouw situatie, onderzoek je waar je goed in bent, hoe je dit presenteert naar de buitenwereld en in actie omzet. Het mooiste? Het is helemaal gratis!

Ja, ik wil gratis loopbaancoaching!

Aanmeldingen worden ook gedurende de coronaperiode gewoon in behandeling genomen. Onze loopbaancoaches zijn goed geïnformeerd over een andere manier van werken en communiceren op afstand.

 

Gratis loopbaanadvies voor zij-instromers

Een carrièreswitch maken is altijd spannend. Waar moet je beginnen? Wat zijn de stappen die je moet ondernemen? De loopbaancoaches van Sterk in je werk ondersteunen jou bij het bepalen van jouw startpunt in zorg en welzijn en het uitstippelen van je pad daarin.

Gratis coaching voor zorgprofessionals

Ben je al werkzaam in de zorg? Een loopbaantraject is niet alleen voor mensen die nog aan hun carrière in zorg en welzijn moeten beginnen. Misschien wil jij wel doorgroeien, een andere richting inslaan of je persoonlijk ontwikkelen. Sterk in je werk biedt daarom ook coaching voor zorgmedewerkers. Zo blijf jij met plezier naar je werk gaan.

Extra coaching in de zorg: als zorgprofessional maak je veel mee. Gevoelens van verdriet, machteloosheid, twijfel en boosheid doen zich op momenten voor. Kun jij wel een luisterend oor gebruiken? De coaches van Sterk in je werk staan je bij met extra mentale coaching.

Blijf sterk in je werk: extra mentale coaching