Deel dit:

Nieuw in Venray en Roermond: de BOL opleiding Sociaal Werker. De locatie Venray breidt tevens uit met de studie Pedagogisch Medewerker.

Volgend schooljaar start Gilde Opleidingen met een aantal nieuwe opleidingen.

Locatie Venray en Roermond gaat de opleiding Sociaal Werker aanbieden per schooljaar 2020/2021. Deze opleiding wordt nu in Limburg nog niet aangeboden.

Tijdens de opleiding leer je mensen met sociale problemen te helpen, te inventariseren waar ze behoefte aan hebben en hoe je hen kunt ondersteunen. Het behartigen van de belangen van mensen en hoe je mensen kunt ondersteunen om dit zelf te leren doen, komt ook voorbij in de opleiding.

Meer informatie over Sociaal Werker

Op de locatie Venray kun je vanaf komend jaar ook nog eens kiezen voor de studie Pedagogisch Medewerker in de BBL variant.

Op basis van de vraag vanuit het werkveld wordt een BBL-opleiding voor Pedagogisch Medewerker gestart in Venray. Het is dus van belang een werkgever te hebben die deze opleidingsplaats kan aanbieden aan jou!

Dit traject wordt zowel op niveau 3 en 4 gestart. Aanmelden voor deze opleiding is nog mogelijk. De startdatum is 20 januari 2020 en de looptijd is twee jaar. Afhankelijk van de vooropleiding van de kandidaat is een versneld traject mogelijk.

Aanmelden? Dat kan! Mail dan het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór 1 januari 2020, doorgeven via loketzorgwelzijn@rocgilde.nl.

Meer infiormatie over niveau 3

Meer informatie over niveau 4