LEVANTOgroep zoekt een

Adviseur Zorgadministratie

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Adviseur Zorgadministratie

36 UUR PER WEEK

Waarom onze organisatie?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de samenleving verrijkt. Wij zien het als onze rol mensen te ondersteunen om mee te doen. Dat doen we met persoonlijke aandacht: we hebben alle tijd voor je! We geven invulling aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij voelen: werken aan een leefbare samenleving die divers en inclusief is. Hierin doen alle mensen mee en leren we van elkaar. We geven dit vorm vanuit onze leidende principes te weten: Grenzeloos; voor iedereen en toegankelijk, Gelijkwaardig; Iedereen draagt bij, Positief; Successen delen, werken vanuit kracht, LEV tonen; Het onmogelijke mogelijk maken, kwetsbaar mogen zijn.

Kom jij onze cliënten ondersteunen?

Je bent een ervaren adviseur liefst binnen de zorg. Je wordt medeverantwoordelijk voor het verbeteren en verbinden van de Zorgadministratie met het primaire proces en de afdeling financiën. Alles met als doel de kwaliteit en de continuïteit van dit belangrijke administratieve proces te borgen. Voor leidinggevenden en management ben je het aanspreekpunt op dit gebied. Samen met de administratief medewerkers vorm je een team en streven jullie naar een uitstekende dienstverlening.

Waar ga je mee aan de slag?
 • Je ondersteunt in de uitvoering van strategisch en tactisch beleid op dit vakgebied en ontwikkelt dit. Denk hierbij aan het adviseren aan leidinggevenden en management c.q. het verbinden van dit administratieve proces met de (primaire) organisatie.

 • Je volgt de ontwikkelingen binnen zowel de zorg als het eigen vakgebied en anticipeert hierop waardoor (management)informatie op efficiënte wijze wordt gestructureerd en gepresenteerd.

 • Je zet je kennis van genoemde ontwikkelingen om in verbetervoorstellen en projectvoorstellen.

 • Je kunt goed analyseren waarna je vervolgens adviezen opstelt.

 • Je coördineert en bewaakt de onderlinge samenhang van processen zowel binnen als buiten de organisatie.

Wat hebben wij van jou nodig?
 • Relevante, afgeronde HBO opleiding.

 • Ervaring als adviseur.

 • Kennis van de ontwikkelingen in de zorgsector gecombineerd met actuele kennis op het gebied van Zorgadministratie en registratie en de hierbij horende verschillende financieringsstromen.

 • Sociale vaardigheden die we belangrijk vinden in deze functie zijn: tact, luisterend- en inlevingsvermogen, adviesvaardigheden, overtuigings- en overredingskracht en het kunnen overbruggen van voorkomende tegengestelde belangen.

 • Het coördineren en bewaken van onderlinge processen binnen en buiten de organisatie.

 • Daarnaast is voor zowel de in- als externe contacten een klantgerichte, proactieve en dienstverlenende houding vereist.

Meer informatie over de functie vind je in onderstaand filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=1C6f69h6h8w

Wat kun je van LEVANTOgroep verwachten?

De functie is vooralsnog voor een periode van één jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort na

die periode een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Naast salaris volgens cao GGZ FWG 55 (minimaal € 3.310,- en maximaal € 4.381 op basis van 36 uur), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Voor meer informatie over de functie kun je je wenden tot Dico IJzerman, procesmanager middelen via email dico.ijzerman@levantogroep.nl of via telefoonnummer 06-21502601.

Je kunt solliciteren via onderstaande link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/214573

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.