Zuyderland zoekt een

ANIOS Klinische Geriatrie (38 upw, locatie Sittard-Geleen en Heerlen)

Dienstverband

38 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Word jij onze nieuwe ANIOS voor het team Klinische Geriatrie? Wil jij je verder ontwikkelen in jouw vak en de beste zorg bieden aan onze patiënten? Lees dan snel verder!

Jouw nieuwe baan

De afdeling Ouderengeneeskunde van het Zuyderland Medisch Centrum levert geriatrische expertise binnen het ziekenhuis en aan de regio. Zij biedt deze zorg op een verpleegafdeling van 25 bedden, een (val- en geheugen) polikliniek, een semi-acute unit, een multidisciplinaire trauma unit en in een consultatieteam. Sinds 2015 bestaat er een opleidingserkenning voor de opleiding klinische geriatrie.

Als ANIOS klinische geriatrie draag jij zorg voor de dagelijkse patiëntenzorg op de polikliniek, binnen het consultenteam of verpleegafdeling onder leiding van de geriaters.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding tot basisarts met affiniteit voor het werken met ouderen.
 • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair verband.
 • Je hebt de ambitie om te blijven werken met oudere patienten met een kwetsbare gezondheid, bij voorkeur als klinisch geriater.

 Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor de duur van zes maanden tot één jaar.
 • Een werkweek van gemiddeld 38 uur
 • Een bruto maandsalaris in FWG 65 van ongeveer € 4.244,- tot € 6.396,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Naar keuze deelname aan ZuydAss voor leuke activiteiten met A(N)IOS uit het hele ziekenhuis, ook jaarlijks met A(N)IOS uit MUMC+.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

Het Zuyderland Medisch Centrum is een van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het STZ topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid- Limburg (Sittard- Geleen en Heerlen), op hoog niveau en innovatief patiëntenzorg geleverd. In deze gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van kwaliteit.

De vakgroep ouderengeneeskunde van Zuyderland Medisch Centrum bestaat uit 6 klinisch geriaters en 2 internisten-ouderengeneeskunde. De vakgroep ouderengeneeskunde is onderdeel van de maatschap interne geneeskunde-MDL-klinische geriatrie-intensive care. Er bestaat een intensieve samenwerking en zeer prettige sfeer binnen de maatschap.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met de heer dr. W.M.W.H. Sipers (opleider) of mevrouw drs. E. Castro (plaatsvervangend opleider), via 088-4599713 of via mail (w.sipers@zuyderland.nle.castro@zuyderland.nl)

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.