Zuyderland zoekt een

ANIOS MDL-ziekten (38 upw, locatie Sittard-Geleen en Heerlen)

Dienstverband

38 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Word jij onze nieuwe ANIOS voor het team MDL? Wil jij je verder ontwikkelen in jouw vak en de beste zorg bieden aan onze patiënten? Lees dan snel verder!

Jouw nieuwe baan

Je gaat deel uitmaken van de afdeling maag-darm-leverziekten (MDL) van het Zuyderland MC Samen met je collega’s ANIOS en/of AIOS MDL draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling. Onze vakgroep MDL bestaat uit 13 MDL-artsen en heeft opleidingsbevoegdheid voor MDL-ziekten in samenwerking met het MUMC+. Binnen de arts-assistentengroep zijn 5 arts-assistenten in opleiding. We willen deze groep graag aanvullen met 1 of 2 arts-assistenten niet in opleiding.

We zijn op zoek naar een enthousiaste ANIOS om ons ter versterken op onze zeer dynamische afdeling waardoor je in korte tijd de veel voorkomende MDL-ziektebeelden zult leren kennen en kunnen begeleiden.

Na jouw periode op onze afdeling zul je voor de rest van je leven getraind zijn in hoofd- van bijzaken onderscheiden.

Als ANIOS ben je voornamelijk werkzaam als zaalarts op de afdeling MDL. Op deze afdeling zie je het volledige spectrum van MDL-ziekten, van bloedingen, leverziekten tot galsteenlijden en complicaties van chronische darmziekten.

Je werkt onder supervisie van 13 ambitieuze en opleidingsgerichte MDL-artsen. Naast je werk als zaalarts is er de mogelijkheid om: • de poliklinische begeleiding en behandeling van ontslagen patiënten te doen; • MDL-consulten op te pakken voor andere specialismen; • geavanceerde endoscopische procedures in ons endoscopiecentrum bij te wonen.

Je bent een enthousiaste, afgestudeerde basisarts. - Je kan zelfstandig en in teamverband werken en vraagt en biedt hulp indien nodig. - Je bent een betrokken persoon. - Je hebt belangstelling voor de maag-, darm- en leverziekten

Of je nu in de toekomst de opleiding tot MDL-arts wilt gaan volgen, of dat je nog niet precies weet voor wat voor specialisme je wilt gaan kiezen; in beide gevallen heb je bij ons de mogelijkheid om de basisvaardigheden van een ANIOS te leren, veel klinische ervaring op te doen en je te ontwikkelen.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde basisarts-opleiding.
 • Klinische ervaring strekt tot aanbeveling, maar is niet noodzakelijk.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor de duur van één jaar met mogelijkheid tot verlenging tot 23 maanden.
 • Een werkweek van gemiddeld 38 uur
 • Een bruto maandsalaris in FWG 65 van € 4.244,- tot € 6.396,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

Het Zuyderland Medisch Centrum is een van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het STZ topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid- Limburg (Sittard- Geleen en Heerlen), op hoog niveau en innovatief patiëntenzorg geleverd. In deze gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van kwaliteit.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met mevrouw dr. Y. Keulemans (Opleider) via y.keulemans@zuyderland.nl of Annette Marneef (Opleidingscoördinator) via a.marneef@zuyderland.nl. Sollicitatiebrieven kunnen gericht worden aan de hierboven genoemde personen.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.