Koraal zoekt een

Applicatiebeheerder – Primair Domein

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Overige
Spreekt de combinatie van ICT in een maatschappelijke organisatie je aan? Een organisatie waar je écht iets kunt betekenen? Wij bieden een mooie carrièrekans met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen!


Over de functie


De ICT-organisatie van Koraal is centraal gepositioneerd in Sittard en bestaat uit 3 afdelingen: ICT-beleid, Applicaties & Applicatiebeheer (A&A) en Services en Infrastructuur (S&I).

Je vervult de functie vanuit de ICT-afdeling Applicaties & Applicatiebeheer (A&A), die in een 3-tal domeinen is ingedeeld; het ondersteunend domein, BI domein en het primair domein. Je werk gaat vallen onder het primair domein, dit domein beheert alle applicaties die in onze bedrijfsprocessen (zorg en onderwijs) nodig zijn.

Het primair domein bestaat uit 8 applicatiebeheerders die, samen met een informatieanalist, verantwoordelijk zijn voor het beheer en de (door)ontwikkeling van alle primaire applicaties. Hieronder vallen o.a.: CRM, het elektronisch cliëntendossier (ECD) en het medisch dossier.

Als Applicatiebeheerder ziet jouw takenpakket er zo uit:
 • Je draagt zorg voor o.a. het beheer en de (door)ontwikkeling van het ECD binnen Koraal.
 • Jij speelt een belangrijk rol in het optimaliseren, beheren en goed ontsluiten van cliëntinformatie aan zorgverleners en het beheer van applicaties binnen het zorgproces.
 • Je werkt proces- en projectmatig. Je organiseert en begeleidt (gebruikers-)testen en treedt op als vraagbaak voor gebruikers bij problemen en vragen.
 • Daarnaast participeer je in overlegstructuren, gebruikersgroepen en projecten, zowel in- als extern.
 • In de projecten en ontwikkelteams kan je de vertaling maken naar de verschillende applicaties en ICT onderdelen.
 • Trainingsmateriaal en handleidingen opstellen en onderhouden behoren ook tot jouw taak. Eventueel verzorg je trainingen aan gebruikers.

Wat bieden wij?


Een mooie carrièrekans in een zelfstandige en uitdagende functie met goede ICT faciliteiten! Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt in een fijn team met betrokken en gemotiveerde collega's en een prettige werksfeer. Onze medewerkers maken daadwerkelijk het verschil.
 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 50. Per 1-5-2023 (CAO verhoging) is dit: min €2.815 en max €4.019 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Contract: contractvorm in overleg
 • Contracturen: 36 uur per week
 • Goede arbeidsvoorwaarden: o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Hybride werken: ruime mogelijkheden om hybride te werken: op kantoor en thuis. De standplaats is Sittard, met bereidheid om te reizen naar andere locaties.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?


Een enthousiaste collega met een gezonde dosis humor. Klantgerichtheid vind jij belangrijk! Zowel mondeling als schriftelijk ben je communicatief vaardig. Jij komt zowel zelfstandig als in een team goed tot je recht. Je toont initiatief en bent overtuigend.

Daarnaast:
 • Je beschikt over een relevante HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als functioneel applicatiebeheerder en bent bij voorkeur bekend met processen in de zorg.
 • Ervaring en affiniteit met de primaire processen van zorg en onderwijst heeft onze voorkeur.
 • Jij denkt procesmatig en hebt ervaring in projectmatig werken. Daarnaast beschik je over uitstekende analytische vaardigheden en weet deze toe te passen. Je bent creatief in het vinden van oplossingen.
 • Je bent leergierig en hebt een positieve instelling.

Meer informatie


Voor meer informatie over de functie, neem gerust contact op met Mark van Strijp (Teamleider A&A) via 06 - 47 70 80 82.

Een (ontwikkel)assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.


Reageren


Ben je enthousiast? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 1 april 2023.

De gesprekken zullen maandagmiddag 3 april en/of dinsdagmiddag 4 april plaatsvinden.