Stichting Pergamijn zoekt een

Ass CB voor dagbesteding met opstart op wonen

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wat ga je doen?

In de basis wordt vanuit de LACCS visie gewerkt, dit is een visie op goed leven voor cliënten met een (zeer) ernstig meervoudige beperking. Deze cliënten hebben behoefte aan een team wat in staat is om in te spelen op de vaak intensieve zorgvraag en alle (medische) expertise die hierbij komt kijken. Daarnaast kun je ontwikkelmogelijkheden herkennen en benut je deze ook. Als begeleider is het enorm van belang om veiligheid te creëren voor de cliënten. Tevens zorg je voor een fijne omgeving waarin de cliënt centraal staat. Het motto hierbij is: klein kijken, groot uitpakken. Er is aandacht voor waardevolle contactmomenten en communicatie, een goede balans in de alertheid en passende activiteiten om deze te stimuleren..

Wat bieden we jou?
Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 30; (min. €2.182,- max. €3.128,- o.b.v. 36 uur) en een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…);
 • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl).
 • 144 verlofuren en 57 uren balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Vakantiegeld (8 %), eindejaarsuitkering (8,33 %), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg;
 • Intentie tot vast dienstverband
 • Geleen is goed te bereiken vanuit Roermond, Sittard, Beek, Heerlen, Maastricht, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren;
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.

Jouw profiel
 • Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op MBO-niveau 3.
 • Heb je nog geen ervaring, maar ben je bereid het vak te leren? Ook dan willen we graag met je in gesprek.

Over Pergamijn
Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?
Als cliëntbegeleider dagbesteding Priorij draag je bij aan een zinvolle dag invulling voor cliënten met een ernstige meervoudige beperking. Je speelt in op de zorgvraag van de cliënt. Jij maakt met kleine dingen een groot verschil.
Je biedt verschillende activiteiten aan waarbij je allerlei thema's gebruikt gekoppeld aan seizoenen, feestdagen, landen, natuur enz. Denk aan muziek, knutselen, bakken, koken, wandelen, BIM, zwemmen, belevingsverhalen, soos, Ervaar het maar en basale stimulatie. Tijdens de activiteiten maak je gebruik van verschillende materialen, methodes en hulpmiddelen. Je werkt samen met de cliënten, zodat ze op hun eigen manier een bijdrage kunnen leveren aan de activiteit. Je bent vooral gericht op sfeerbeleving en contact. Je biedt activiteiten aan zowel individueel als in groepsverband. Je werkt mee in de ochtend- en middagzorg waarbij je ook meewerkt in de zorg. Daarnaast verzorg je de eet- en drinksituaties

Enthousiast? Solliciteer snel!
Kom jij ons team versterken? Solliciteer en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Mieny Cadeo via telefoonnummer 06-81361350.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?
Bel of app dan met recruiter Justin Zelissen via telefoonnummer 06-14957174. Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.