Jonge Zorghelden

Hey! Ben jij student of scholier én op zoek naar een bijbaan? Misschien is werken in de sector zorg en welzijn wel iets voor jou! Werken in deze sector betekent vooral: werken mét en voor mensen, iets betekenen voor een ander. Een klein praatje kan voor een cliënt, patiënt of bewoner al het verschil maken.

Voor jongeren die een opleiding volgen in zorg en welzijn...
Als je momenteel een mbo of hbo opleiding volgt in zorg en welzijn, dan past een bijbaan in deze sector natuurlijk goed bij je opleiding. Je kunt dan alvast ervaring opdoen in je toekomstige werkveld. Al mag je zonder diploma natuurlijk nog niet dezelfde werkzaamheden uitvoeren als met diploma.

Geen opleiding in zorg en welzijn? Geen probleem! 
Volg je een opleiding in een andere sector of volg je middelbaar onderwijs? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden! Vanaf 15 jaar kun je al aan de slag als bijvoorbeeld zorgassistent, locatieondersteuner of medewerker restaurant.

Medewerkers in zorg en welzijn zijn helden. Studenten of scholieren met een bijbaan in deze sector zijn Jonge Zorghelden! Word jij een Jonge Zorgheld?

Wil jij:

  • iets betekenen voor een ander?
  • aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden?
  • een bijbaan die je veel voldoening geeft?
  • lekker in de buurt werken?
  • fijne werktijden die je kunt combineren met je studie of school?
  • leuk en gezellig werk?
  • extra ervaring opdoen naast je studie in de sector zorg en welzijn?

Check het aanbod van actuele bijbaan vacatures!

Dit zijn onze ambassadeurs Nina, Mirte en Kiki. Zij hebben vlogs opgenomen bij diverse organisaties om jou te laten zien hoe leuk een bijbaan in deze sector is! Maar eerst stellen ze zich kort voor!


Wil je niets missen over onze Jonge Zorghelden campagne? Volg ons dan op TikTok, Insta, YouTube of Facebook!

Ben je geïnteresseerd als werkgever? Bekijk dan de informatie op zorgaanzet.org