Stichting Pergamijn zoekt een

assistent clientbegeleider

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Assistent begeleider Gehandicaptenzorg, 18 uur, Echt

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als assistent cliëntbegeleider in de woning Herstal 36 het team te komen versterken. Hier bieden we een warm thuis aan totaal 8 cliënten. Het is een diverse groep variërend in leeftijd van 32 tot 67 jaar (met een matig tot zeer ernstige beperking), die zorg, begeleiding en ondersteuning nodig hebben. Deze zorg en begeleiding hebben o.a. betrekking op de zelfzorg, daginvulling en het behouden en uitbreiden van hun sociale netwerk.

Jouw baan
De nadruk in de ondersteuning ligt op het bieden van een uitnodigend klimaat waarin veel aandacht is voor sfeer en belevingsgerichte activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van de ouder wordende cliënten. Je krijgt te maken met verschillende zorgvragen en begeleidingsstijlen. Daarom is het belangrijk om jezelf de tijd te gunnen onze cliënten te leren kennen.

Naast groepsgerichte activiteiten is er ook aandacht voor individuele ondersteuning. Structuur en eigen regie (daar waar mogelijk) staan hierin centraal. Alle cliënten hebben buitenshuis of binnen Pergamijn dagbesteding. Het merendeel van de cliënten heeft dagbesteding bij de Gieter. Hier wordt een individuele of groep daginvulling gegeven door twee vaste dagbestedingsmedewerkers met ondersteuning vanuit de woning.

Jij…
 • werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
 • kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig.
 • bent oplettend, signaleert veranderingen en communiceert deze in het team.
 • beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een assistent cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

Jouw achtergrond…
 • Je hebt een diploma in de zorg op tenminste MBO-niveau 3.
 • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.
 • bent ook in de avonduren inzetbaar.

Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 30 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.047,- max. € 2.978,- o.b.v. 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en een regeling balansverlof.
 • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% de volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Herstal 36 in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en België (o.a. Kinrooi en Maaseik).

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud assistent cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Carla van der Zanden, teammanager tel 06-.

Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!?
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager Carla en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.