Stichting Pergamijn zoekt een

assistent clientbegeleider OE 5 Slekkerstraat

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Assistent begeleiders gehandicaptenzorg, 18-22 uur, Echt

Waar kom jij terecht?
We bieden je de kans om als assistent cliëntbegeleider in de woning Slekkerstraat in Echt het team te komen versterken. Woonvoorziening Slekkerstraat is een 2-onder-een-kap woning gesitueerd op de Slek. Deze woonvoorziening ligt landelijker en buiten het centrum van Echt. Binnen deze locatie bieden we een warm thuis aan 12 cliënten. Het is een diverse groep cliënten met leeftijden variërend van 20 tot 70- jarigen, waarbij jij je kan ontplooien in zowel begeleiding “met de handen op de rug” als licht verzorgende aspecten.

Jouw baan
Binnen de Slekkerstraat ligt het accent op huiselijkheid en sfeer. Er geen sprake van één specifieke cliëntgroep, het is een diverse groep cliënten met een gezellige groepsdynamiek.

Het werken als assistent cliëntbegeleider binnen de Slekkerstraat is uitdagend en afwisselend. De individuele behoefte varieert van uitsluitend aansturen tot ondersteunen bij de dagelijkse verzorging en huishoudelijke taken. Als begeleider is het daarom van belang om goed te kunnen schakelen.

De cliënten kunnen rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, het plezier en welzijn van de cliënten staat voorop met het ondersteuningsplan als leidraad.

Jij…
 • werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
 • kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig.
 • bent oplettend, signaleert veranderingen en communiceert deze in het team.
 • beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een assistent cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.
 • bent in staat alleen te werken. Het dienstenpatroon bestaat grotendeels uit solistische diensten en slaapdiensten werken is hier een onderdeel van.

Jouw achtergrond…
 • Je hebt een diploma in de zorg op tenminste MBO-niveau 3.
 • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.

Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 30 afhankelijk van je opleiding; (min. €2.127,- max. € 3.067,- o.b.v. 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband) en een regeling balansverlof.
 • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% de volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Slekkerstraat in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en België (o.a. Kinrooi en Maaseik).

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud assistent cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Ilona Wessels teammanager zorg, telefoon 0614886707

Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters: Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager Ilona.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.