Zuyderland zoekt een

BAZ-verpleegkundige (in opleiding) op het Observatorium!

Dienstverband

24 tot 36 uur

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij een gediplomeerde BAZ-verpleegkundige of ben jij in het bezit van een AOA-certificaat? Of ben jij een gediplomeerde verpleegkundige (niveau 4-5-6) en gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen binnen de acute zorg? Grijp dan nu je kans en solliciteer op de functie van

BAZ-verpleegkundige (in opleiding) op het Observatorium!

Jouw nieuwe baan

SEH Zuyderland is op zoek naar getalenteerde, BAZ-verpleegkundigen met een passie voor het vak.

Op onze SEH behandelen we jaarlijks zo'n 55.000 patiënten verdeeld over beide locaties, waarvan er 25.000 voor verdere behandeling worden opgenomen in het ziekenhuis. 24 uur per dag en 7 dagen in de week is onze SEH bemand door een team dat bestaat uit SEH-verpleegkundigen (al dan niet in opleiding), SEH-artsen KNMG en/of A(N)IOS SEH. Het feit dat we op 2 locaties, Heerlen en Sittard-Geleen, werken zorgt voor een professionele omgeving waarin je blijft leren en ontwikkelen.

Binnen onze SEH gaat het om vernieuwing, enthousiasme, flexibiliteit, klantgerichtheid, zelfstandigheid en teamwork. Wij vinden het van belang om met elkaar te zorgen voor een veilig en prettig werkklimaat, waarin iedereen - dus ook jij - zich thuis voelt!

Als BAZ-verpleegkundige wordt er veel van je gevraagd! Je verleent acute, laagcomplexe zorg, waarbij je in een korte tijd patiënten met een wisselende zorgvraag behandeld. Je bent verantwoordelijk voor de opvang, observatie en de verpleegkundige behandeling van laag-complexe patiënten die verblijven op het observatorium. Bovendien begeleid je een eventuele opname van de patiënt in het ziekenhuis of het ontslag naar huis en zorg je voor een goede opvang van familie en begeleiders.

Naast de samenwerking met de huisartsenposten werk je intensief samen met collega’s van de GGD, transitie verpleegkundige intramurale Thuiszorg (Zuyderland en Meander) en andere afdelingen binnen Zuyderland o.a. IC, MC, AOA en CCU. In dit samenwerkingsverband streven we naar een gezamenlijk doel: de beste zorg voor de patiënt.

Tenslotte speel je een rol in ontwikkelingen binnen de SEH o.a. op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid. Kortom er wordt veel van je gevraagd, maar jij deinst hier niet voor terug!
Wat neem je mee?

 • Het hebben van een BAZ-diploma of een AOA-certificaat is een pré, ofwel je bent bereid om de opleiding Basis Acute Zorgverlener (BAZ) te volgen.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis.
 • Een diploma verpleegkundige (verpleegkundige niveau 4, 5 of 6).
 • Je bent een kartrekker, dat betekent dat je overstijgende taken op de afdeling wilt oppakken.
 • Je kunt goed incasseren, je weet de handen uit de mouwen te steken en je bent een echte teamplayer.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast contract.
 • Een uitdagende en afwisselende baan in een STZ-ziekenhuis.
 • Een gemiddelde werkweek van minimaal 24 tot 36 uur per week.
 • We adviseren je om tijdens de opleiding minimaal 28 uur per week en maximaal 32 uur per week te werken.
 • Je bent inzetbaar in alle diensten, ook tijdens weekenden en feestdagen, waarover je uiteraard een onregelmatigheidstoeslag ontvangt.
 • Het salaris is ingeschaald in FWG 45 afhankelijk van jouw vooropleiding en vervolgopleiding. Als BAZ-verpleegkundige verdien je maximaal € 3.642 per maand (per 1 december 2023 € 3.824) bij een 36-urige werkweek. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Per 1 december
 • Een aantrekkelijk vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%).

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
 • We hechten veel waarde aan jouw werk-privé balans en aan duurzame inzetbaarheid.
 • Onder andere loopbaanadvies en andere leuke activiteiten zijn initiatieven voor Zuyderland medewerkers. 
 • Je hebt de mogelijkheid om online trainingen te volgen via Goodhabitz.
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Dan kun je via mail contact opnemen met een van de teamleiders van onze SEH: Nicky Schmets (n.visser@zuyderland.nl) en Inge Claessen (in.claessen@zuyderland.nl). 

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.