Stichting Pergamijn zoekt een

BBL leerling

Dienstverband

30 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Beek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ben je schoolverlater? Of al wat jaartjes op de teller maar zin in een nieuwe uitdaging? En lijkt de zorg jou wel wat?

Stap dan in een leer-werktraject Verpleegkunde, Verzorgende IG of Maatschappelijke zorg. Wij betalen jouw opleiding én salaris, jij leert het vak van onze professionals. En de baan nadien? Die is gegarandeerd de jouwe. Klinkt goed? Lees dan verder!

Hoe werkt het?
Eén dag per week zit je op de schoolbanken (Vista of Gilde) en leer je de theorie. De overige dagen draai jij mee in onze teams. Gedurende je opleiding krijg je de kans om op meerdere locaties ervaring op te doen. Zo maak je kennis met de diversiteit aan doelgroepen en werkzaamheden. Je krijgt de ruimte om te ontdekken waar jouw hart voor klopt. Al die tijd word je door onze zorgprofessionals begeleid en kan je met je vragen terecht bij onze praktijkopleiders.

Maatwerk
De praktijkopleider is er voor jou gedurende het hele traject, van sollicitatie tot en met de afronding van je opleiding. Er is veel ruimte voor maatwerk en het individueel vormgeven van jouw traject. Ga het gesprek aan!

Start in september
De opleiding start in september. De sollicitatiegesprekken gaan door in de maand februari. Zo hebben we alle tijd om jouw aanmelding en start in orde te maken. Mogelijk heb je zelf ook nog een opzegtermijn bij een huidige werkgever. Ben je toch al eerder beschikbaar en sta je te popelen om te werken? Dat horen we graag! Een tijdelijke baan als hulp-cliëntbegeleider is de perfecte opstap naar jouw start als leerling en je kunt meteen beginnen.

Jij als kandidaat voor een BBL leer-werkplek
 • Bent 18 jaar of ouder bij de start van de opleiding;
 • Kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voorleggen;
 • Popelt om mee te draaien in diverse teams. Dat houdt ook in dat je bereid bent om onregelmatige diensten te draaien. Zo ontdek je ook op dit gebied wat voor jou werkt.
 • Hebt affiniteit met onze doelgroepen (mensen met een verstandelijke beperking) of je staat ervoor open om hen te leren kennen en ondersteunen;
 • Wil een bijdrage leveren aan de wensen van onze cliënten en hun specifieke zorgvraag;
 • Brengt een nieuwsgierige leerhouding mee en durft opbouwend kritisch te zijn voor jezelf en je collega’s.

Wat bieden wij?
Een leer-arbeidsovereenkomst van 30/32 uur (inclusief doorbetaalde lesuren);
 • Baangarantie na het behalen van het diploma;
 • Pergamijn betaalt de kosten van je opleiding.
 • Ben je eerder beschikbaar dan de start van de opleiding in september? Dan is er de mogelijkheid om al aan het werk te gaan in een ondersteunende zorgfunctie.
 • Een leerlingensalaris (bruto per maand) tussen de €1.723 (leerjaar 1) en €2.414 (leerjaar 4) op basis van de CAO Gehandicaptenzorg (O.B.V. 36 uur).
 • Heb je reeds relevante werkervaring? Dan kunnen andere arbeidsvoorwaarden van toepassing zijn (FWG 25).

Interesse?
Meld je dan gelijk aan . Vul het formulier in:

Nog vragen? Neem contact op met Team Praktijkopleiding
Stuur een e-mail naar praktijkopleiding@pergamijn.org

Bel of app met:

Patricia Hamers - T 06 42 61 54 84

Miriam Gossens - T 06 20 06 48 00