PGZ zoekt een

Begeleider

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Als Begeleider bij PGZ kom jij op één van onze woonlocaties in het Heuvelland te werken met mensen met autisme en ggz problematieken. Solliciteer snel en ga voor 24 tot 36 uur aan de slag!

Wat ga je doen?

Als Begeleider bij PGZ ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van het begeleidingsplan. Jij gaat samen met je collega’s uit van de eigen kracht van onze cliënten. Zo stimuleer je de cliënt tot groei op verschillende ontwikkelingsgebieden of juist het behouden van de verkregen zelfstandigheid. Daarnaast heeft iedereen in het team een eigen deeltaak, denk aan roosteren, BHV of AVG. Zo kun je altijd bij een collega terecht met vragen over specifieke onderwerken. Jij gaat aan de slag voor 24 tot 36 uur per week waarbij onze diensten zijn van 08:45 tot 17:15 uur , 12:00 tot 20:00 uur en de slaapdienst van 16:45 tot 09:15 uur op één van onze locaties in het Heuvelland.

Waar ga je werken?

In het Heuvelland hebben we 3 locaties, in Lemiers, Sinselbeek en Euverem. Zo is er een locatie met vooral jongvolwassenen met een WMO indicatie maar hebben we ook volwassenen met een WLZ indicatie. Kortom, we komen graag in een gesprek met jou er achter waar je hart ligt om zo te kijken naar de meest geschikte locatie.

Wat bieden wij?

Werken in een multidisciplinair en gemotiveerd team waar respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer en waar volop de gelegenheid is om te werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij:

  • Elke dag met plezier naar je werk te gaan.
  • Een maandsalaris van max. € 3.541,-  o.b.v. een 36-urige werkweek (cao GGZ, FG 40) of een maandsalaris van max. € 3.863,- o.b.v. een 36-urige werkweek (cao GGZ, FG 45).
  • Reiskosten € 0,23 netto per km met een max van 50 km enkele reis.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitness-abonnement.
  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden jou volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden aan die aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden..

Wie ben jij?

Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor cliënten met autisme, psychiatrische of psychosociale problemen. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

  • Je hebt een diploma op mbo niveau 4 of hbo niveau in de zorg & welzijn zoals SPW of Social Work.
  • Als je ervaring hebt met de doelgroep is dat een pré.
  • Je bent 24 tot 36 uur beschikbaar voor de dag-, avond- en slaapdiensten waarbij je één keer per twee weken in het weekend werkt.

Hoe is de selectieprocedure?

Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Renée jou om jouw wensen te bespreken. Komen deze overeen met die van ons, dan volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Uiteraard ga je ook een dienst meelopen. Ben je geschikt dan doen we jou een voorstel en maken een arbeidsovereenkomst die je kunt tekenen.

Solliciteer direct!

Eerst nog wat vragen of sparren over de functie van Begeleider bij PGZ? Bel recruiter Renée op 0640010309 of mail naar recruitment@pgz.nu.

Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op www.deleukstezorgbaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.