MET ggz zoekt een

Begeleider A ggz - Weert

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert Weert

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Geen dag is hetzelfde bij MET ggz! Bij ons leveren we én de beste zorg en werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit gunnen we namelijk niet alleen onze clienten, maar ook onze collega’s. We kunnen jou goed gebruiken voor onze locaties in Roermond. We kijken graag MET jou naar de mogelijkheden!

MET jou
Als jij ons helpt groeien, groei jij sowieso mee! We hebben een ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Binnen MET ggz kun je op termijn een andere route bewandelen binnen MET de wijk of eventueel doorstromen naar MET behandeling. Maar we hebben jou als begeleider A ook hard nodig, dus als je fijn op deze plek wilt blijven kan dit natuurlijk ook. Kortom: genoeg mogelijkheden!

Wat ga je doen?
Je begeleidt de cliënten vanuit je eigen caseload. Samen met de cliënten stel je een begeleidingsplan op met doelen die aansluiten bij hun individuele en hulpvragen, begeleidingsplan. Vragen die hierbij centraal staan zijn vooral gericht op wat de cliënten gelukkig maakt en wat zij nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk vorm te geven aan hun leven met de kwetsbaarheden die zij hebben.

Je hebt intensief contact rondom de coördinatie van de zorg en schakelt veel met je collega (woon) begeleiders, collega’s van MET behandeling van MET ggz, verschillende ketenpartners en het sociale netwerk van de cliënt. Je signaleert veranderingen, houdt alles in de gaten, evalueert de doelen en de begeleiding volgens het begeleidingsplan. Je bent binnen deze functie veel in gesprek met dus niet alleen onze clienten, maar biedt waar nodig ook praktische hulp aan.

Je overziet complexe situaties en kan een juiste balans vinden tussen veiligheid voor de maatschappij en het belang van de cliënt. In deze functie is het draaien van onregelmatigheidsdiensten (ORT) part of the deal: je vindt het leuk om afwisselende dag-, avond- en weekenddiensten te werken,

In dit werk ben je actief in het onderhouden van jouw kennis van de sociale kaart, het netwerken en zorgvuldig bijhouden van de begeleidingsplannen. De diversiteit aan contacten en taken maken de functie tot een uitdagende en dynamische baan met veel verantwoordelijkheid. De doelgroep is heel divers: we begeleiden clienten in de leeftijd van 16 tot midden 80 jaar. Elke cliënt moet daardoor ook anders benaderd worden. Je begeleidt onder andere mensen met een verslavingsachtergrond of een persoonlijkheidsstoornis. Kortom geen dag is hetzelfde bij MET ggz!

MET de wijk
MET de wijk is onderdeel van MET ggz en richt zich op het begeleiden van cliënten met psychische klachten. We ondersteunen onze cliënten bij het bereiken van persoonlijke doelen. Dat kunnen doelen zijn op het gebied van wonen, huishouden, persoonlijke verzorging, werken, studeren, vrijetijdsbesteding en sociale relaties. We bieden begeleiding bij mensen thuis (thuis MET begeleiding) of in een van onze diverse woonvormen (wonen MET begeleiding). Hoe de begeleiding er ook uitziet, we werken altijd samen met de cliënt aan zijn of haar herstel. Zo kort als mogelijk en zo lang als nodig, zodat hij of zij daarna weer op eigen kracht verder kan. MET de wijk is gevestigd in Noord- Midden en een klein gedeelte van Zuid-Limburg.

Wie ben jij?
  • Je hebt een afgeronde relevante mbo 4 of hbo-opleiding zoals, Social Work, sociaalpedagogisch hulpverlener, maatschappelijk werker of toegepaste psychologie)
  • Je hebt kennis en eventueel ervaring met (complexe) psychiatrische ziektebeelden en verslaving;

MET ggz is er voor jou
  • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen;
  • Op termijn kun je een andere route bewandelen naar bijvoorbeeld ambulant begeleider of begeleider B, ook kun je doorstromen naar MET behandeling binnen MET ggz;
  • Budget in te zetten voor werk-privé balans.
  • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500 per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800 per 3 jaar).
  • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600 per jaar).
  • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 45 (min. € 2451 en max. € 3863 bij een fulltime dienstverband).

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz, MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature of wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen? Reageer je via de website? Dat werkt in de werkelijkheid toch iets sneller.

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.