Stichting Pergamijn zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg Dagbesteding, 16-32 uur, Windhoek in Echt

Dienstverband

16 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Begeleider Gehandicaptenzorg Dagbesteding EMB, 16-32 uur, Windhoek in Echt

Ben jij iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat en heb jij een hart dat warm klopt voor het bieden van zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je bent een betrokken en enthousiaste begeleider. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven. Je faciliteert in keuzen, kansen en mogelijkheden voor de cliënt. Je verleent verzorgende, lichamelijke ondersteuning en sociale ondersteuning. Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega’s zoals een senior begeleider en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Als begeleider dagbesteding draag je tevens bij aan een zinvolle invulling van de vrije tijd door te ondersteunen bij dagbestedingsactiviteiten zoals wandelen, knutselen etc.
Je hebt vaste werktijden tussen 07.30 uur tot 16.00 uur.

Wat bieden we jou?
Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 35 of 40; (min. €2.338,- max. €3.535,- o.b.v. 36 uur) en een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…);
 • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg
 • 144 verlofuren en 57 uren balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg;
 • Intentie tot vast dienstverband;
 • Echt is goed te bereiken vanuit Roermond, Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.
 • En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren;
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren;
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.

Jouw profiel
 • Jij hebt minimaal een afgerond diploma in de zorg op MBO-niveau 3 met relevante werkervaring;
 • Jij hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie of bent enorm gemotiveerd om in de gehandicaptenzorg aan de slag te gaan.

Over Pergamijn
Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?
Je wordt begeleider in de woning Windhoek in Echt. Hier bied je ondersteuning aan ouder wordende cliënten met (ernstig) meervoudige beperkingen en (lichte) gedragsproblematiek die een duidelijke verpleegbehoefte hebben. Dit kan variëren van lichte tot intensieve verpleging. Er wordt veel tot voortdurend begeleiding geboden in een beschermde leefomgeving. De begeleiding is voornamelijk gericht op veiligheid en het aanbrengen van structuur.

Enthousiast? Solliciteer snel!
Kom jij ons team versterken? Solliciteer en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Bouke Verheggen via 06-43615635 en/of bouke.verheggen@pergamijn.org.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?
Bel of app dan met recruiter Sieske Haan via telefoonnummer 06-39348399.

Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.