Stichting Pergamijn zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg EMB, 24-32 uur, Gouverneur Sittard

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Begeleider gehandicaptenzorg EMB, 24-32 uur, Gouverneur Sittard

Wat ga je doen?
Binnen het complex wonen 20 cliënten, variërend in leeftijd van 43 tot 85 jaar, die zorg, begeleiding en ondersteuning nodig hebben met betrekking tot de zelfzorg, daginvulling en in het behouden / uitbreiden van hun sociale netwerk. Een aantal cliënten maakt gebruik van een rolstoel en de daarbij behorende transferprotocollen.

Als begeleider gehandicaptenzorg werk je samen met de cliënten gericht aan het realiseren van de doelen uit het ondersteuningsplan, en begeleid en ondersteun je hen bij ADL-activiteiten, de integratie in hun verblijfsomgeving en het opzetten en onderhouden van een sociaal netwerk. Je voert zowel individuele als groepsgerichte interventies uit, afhankelijk van en gericht op de specifieke vraag van de cliënt. Je participeert in het multidisciplinair overleg en voert overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers op basis van partnerschap. Je begeleidt stagiaires en leerlingen en hebt een coachende rol naar.

Wat bieden we jou?

Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 40; (min. €2.617,- max. €3.535,- o.b.v. 36 uur) en een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…);
 • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl).
 • 144 verlofuren en 57 uren balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Vakantiegeld (8 %), eindejaarsuitkering (8,33 %), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg;
 • Intentie tot vast dienstverband
 • Sittard is goed te bereiken vanuit Roermond, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren;
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.

Jouw profiel
 • Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op MBO-niveau 4.
 • Heb je nog geen ervaring, maar ben je bereid het vak te leren? Ook dan willen we graag met je in gesprek.

Over Pergamijn
Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?
We bieden je de kans om als begeleider gehandicaptenzorg in de woning Gouverneur (van Hövellstraat) in Sittard het team te komen versterken. In de Gouverneur bieden we een warm thuis aan 20 cliënten. Het is een diverse groep cliënten waarbij jij je kan ontplooien in zowel begeleiding "met de handen op de rug" als de verzorgende aspecten.

Enthousiast? Solliciteer snel!
Kom jij ons team versterken? Solliciteer en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Kieven Wichern via telefoonnummer 06-81361344.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?
Bel of app dan met recruiter Justin Zelissen via telefoonnummer 06-14957174.

Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.