Stichting Pergamijn zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg LVB, 28 uur, Beethovenstraat in Sittard

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Begeleider Gehandicaptenzorg LVB, 28 uur, Beethovenstraat in Sittard

Wat ga je doen?

Je bent een betrokken en enthousiaste begeleider. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vormgeven. Je faciliteert in keuzen, kansen en mogelijkheden voor de cliënt.

Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega’s zoals een senior begeleider en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Jouw dienstenpatroon zal voornamelijk uit slaapdiensten bestaan, de tijden zijn van 16:15 tot 23:00/ 7.00 uur tot 9.30 uur (23.00 uur tot 7.00 uur slapen).

Wat bieden we jou?

Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 40; (min. €2.617,- max. €3.535,- o.b.v. 36 uur) en een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…);
 • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl)
 • 144 verlofuren en 57 uren balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg;
 • Intentie tot vast dienstverband;
 • Sittard is goed te bereiken vanuit Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af wanneer we je inroosteren;
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.

Jouw profiel
 • Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op MBO-niveau 4 met relevante werkervaring.
 • Jij hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.

Over Pergamijn

Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?

We bieden je de kans om als begeleider in de woning Beethovenstraat in Sittard het team te komen versterken. Vanuit de Beethovenstraat bieden we onze ambulante begeleiding aan in het huis van onze cliënt (en). Het is een groep van individuele, zelfstandig wonende cliënten waarbij jij je kan ontplooien in met name begeleiding “met de handen op de rug” aspecten. Als begeleider ben je elke middag/avond aanwezig om de ondersteuning te bieden aan de cliënten met als doel om hen waar kan, zelfstandig te laten functioneren. Binnen de woning van de Beethovenstraat werken we voornamelijk met slaapdiensten, die ervoor zorgen dat ook in de nacht, onze cliënten de zorg kunnen krijgen die nodig is. Er wordt samengewerkt met andere locaties binnen de organisatorische eenheid.

Enthousiast? Solliciteer snel!

Kom jij ons team versterken? Solliciteer en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Karin Moonen via 06-42606713 en/of karin.moonen@pergamijn.org

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Bel of app dan met recruiter Anja Völler via telefoonnummer 06-51322015.

Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.