Stichting Pergamijn zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg MVG, uren in overleg, Zwaanweg 1-3 in Echt

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Begeleider Gehandicaptenzorg MVG, uren in overleg, Zwaanweg 1-3 in Echt

Wat ga je doen?
Overdag begeleid je de beweoners van Zwaanweg 1-3 bij alledaagse activiteiten; de krant lezen, samen koken of een cake bakken. Jouw begeleiding is erop gericht een relatie op te bouwen, vertrouwen te geven en structuur te bieden. Je ondersteunt bij lichte verzorgingstaken. In onderstaande video vertelt begeleider Bas over zijn werk op een gedragsgroep:

Wat bieden we jou?
Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 30/35/40; (min. €2.127,- max. €3.535,- o.b.v. 36 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…);
 • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl)
 • 144 verlofuren en 57 uren Regeling balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg;
 • Intentie tot vast dienstverband;
 • Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren;
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen;
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer.

Jouw profiel
 • Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op minimaal MBO-niveau 3 met relevante werkervaring.
 • Jij hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.

Over Pergamijn
Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?
Als begeleider op de Zwaanweg 1-3 ondersteun je 14 bewoners tussen de 45 en 71 jaar met gedrag, vaak in combinatie met autisme. Er bestaat een groot verschil tussen hun cognitieve en hun emotionele ontwikkeling. In de meeste gevallen uiten ze dat verbaal. Bewoners staan iets later op, rusten tussendoor en gaan niet (iedere dag) naar de dagbesteding. De bewoners van de Zwaanweg 1-3 zijn veelal nog mobiel, maar hebben vanwege hun leeftijd ondersteuning nodig bij hun verzorging. Hiervoor krijgen ze jouw begeleiding.

Enthousiast? Solliciteer snel!
Kom jij ons team versterken? Solliciteer en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Nicole Houkes via 06-53723583 en/of nicole.houkes@pergamijn.org

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?
Bel of app dan met recruiter Anja Völler via telefoonnummer 06-51322015.

Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.