Koraal zoekt een

Begeleider ouder wordende bewoners LVB/MVB - St. Anna in Heel

Dienstverband

16 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de geschakelde woningen Polderhof 4-6 bij St. Anna in Heel zoeken we een enthousiaste begeleider voor onze volwassenen/ouder wordende bewoners met een licht tot matige verstandelijke beperking met al dan niet bijkomende (psychiatrische) ziektebeelden/problematieken.

Ben jij in staat om makkelijk te switchen tussen de verschillende rollen en begeleidingsstijlen, die kenmerkend zijn voor deze dynamische doelgroep?

Het betreft een functie voor 16-24 uur (meer uren is bespreekbaar). Je werkt in de flexibele schil, waarbij je ingezet kunt worden in beide woningen, alsook bij de andere woongroepen met ouder wordende bewoners. Kortom, een afwisselende functie met een mooie doelgroep!

Over de functie
Je begeleidt de bewoners door de dag heen. Belangrijk daarbij is het samen creëren van een prettig leefklimaat. De cliënten hebben baat bij sfeer, gezelligheid en sociale contacten. Je zorgt ervoor dat de cliënt een prettige en veilige (oude) dag heeft.

Je beweegt mee wanneer dit nodig is en tegelijkertijd bied je kaders. Je bent als het ware opvoeder, coach en vraagbaak, verzorger en de arm om de schouder.

Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt volgens een basis rooster.

Waar ga je werken?
Op Polderhof 4 wonen 6 volwassenen/senioren in de leeftijd van 30 tot 60 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. Op Polderhof 6 wonen 8 volwassenen/senioren in de leeftijd van 40 tot 75 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. Voor beide groepen geldt dat er wordt gewerkt aan zoveel mogelijk behouden van zelfstandigheid/eigen regie én verworven vaardigheden.

What's in it for you?
Waarom is het leuk om hier te werken? Omdat iedere dag weer nieuwe uitdagingen en kansen brengt om op positieve wijze samen verder te ontwikkelen met de bewoners én je collega’s! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Je komt in een vrij nieuw en recent samengevoegd team.

En verder bieden we…
 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35: min. € € 2.393 en max € 3.360 of FWG 40: min. €2.672 en max €3.606 bruto/maand (op basis van 36 u/w)
 • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, ruime pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Contract: mogelijkheid voor een dienstverband voor onbepaalde tijd. Dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding/ervaring.
 • Contracturen: het aantal uren is in overleg te bepalen.
 • Digicoach: om je wegwijs te maken in alle systemen, is ondersteuning van een digicoach mogelijk.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste en betrokken collega! Een teamplayer en échte duizendpoot! Jij bent in staat om individuele begeleiding te bieden in de groep zonder het totaaloverzicht te verliezen. Wil jij samen met ons werken aan een goed leven voor onze bewoners? Iemand waar ze op kunnen vertrouwen en waarbij ze zich veilig en geborgen voelen? Je bent respectvol naar anderen en je hebt een groot empathisch vermogen. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Bij onvoorziene situaties blijf je rustig en ben je creatief in het vinden van oplossingen. Je kunt daarbij door gedrag heen kijken en herkent de vraag achter de vraag.

Je hebt een proactieve houding, straalt rust uit en durft je visie uit te spreken en kritisch naar jezelf en collega's te kijken. Opbouwende feedback ontvangen wij graag!

Daarnaast...
 • Ben je in het bezit van een afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkunde) of een HBO opleiding richting Pedagogiek of Social Work.
 • Heb je affiniteit met mensen met een (licht/matig) verstandelijke beperking.
 • Kennis en ervaring op het gebied van VG én psychiatrie is een mooie bijkomstigheid!
 • Je bent flexibel en onregelmatig werken schrikt jou niet af.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie
Wil je meer weten over Koraal of onze locatie? Kijk hier voor meer informatie.

Heb je vragen, wil je een dagje meelopen of geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken en kennismaken? Je bent van harte welkom! Neem gerust contact op met Eveline van Poll (teamleider) via 06 – 12370851.

Voor het werken bij Koraal vragen wij een verklaring omtrent gedrag. Er zal bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, gevraagd worden aan de voormalig werkgever. Tevens zal door ons een referentie worden opgevraagd.


Reageren

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Wij maken graag kennis met jou! We zijn benieuwd naar je verhaal.

Interesse en direct solliciteren? Wij ontvangen graag je CV en motivatie!