Laurentius Ziekenhuis zoekt een

CCU-verpleegkundige (24-36 uur)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wil jij als CCU verpleegkundige aan de slag in een enthousiast team dat volop in ontwikkeling is, waarin hard wordt gewerkt maar ook de nodige humor belangrijk is?
Dan is de vacature voor CCU verpleegkundige in ons ziekenhuis vast iets voor jou!

De functie
Wat je als CCU verpleegkundige doet weet je natuurlijk als geen ander.
Je bent vast nieuwsgierig wat werken in ons ziekenhuis betekent voor jou?

Blijven leren
Dat vinden wij heel belangrijk! Je kunt je bij ons verder ontwikkelen op een bepaald aandachtsgebied en er is ruimte voor innovatieve projecten. Wil je het werken op de CCU combineren met een job op een andere afdeling? Ook dat is ook mogelijk!

Aandacht
Aandacht voor onze medewerkers vinden wij van groot belang. Een gedegen inwerkprogramma met evaluatiemomenten, betrokkenheid en ondersteuning van collega's en teamleiding, een goed en prettig leerklimaat op de afdeling, oprechte interesse in jou!

Jouw nieuwe werkplek
Onze moderne afdeling bestaat uit de onderdelen CCU (Coronary Care Unit) en EHH (Eerste Hart Hulp). De afdeling CCU heeft 8 bedden. De EHH beschikt over 4 bedden. Als CCU verpleegkundige op onze afdeling voer je fietsproeven uit voor de patiënt op de Eerste Hart Hulp of op de verpleegafdeling cardiologie. Ook wordt je onderdeel van het SIT- en Reanimatieteam van het ziekenhuis. Om topklinische cardiologische zorg te waarborgen zijn er korte lijnen en een intensieve samenwerking met het Viecuri en MUMC+.

Samenwerken
We investeren veel in het opleiden van nieuwe collega's op de CCU en daarnaast hebben we een behoorlijk aantal ervaren collega's. Het team bestaat dus uit een uitstekende mix waarbij we de krachten willen bundelen om tot optimale resultaten te komen. Je werkt samen met je collega's van de verpleegafdeling cardiologie, de cardiologen, assistenten en natuurlijk door het ziekenhuis heen met andere disciplines.

Jij roostert straks zelf!
Ons team roostert volledig zelf! Klinkt leuk, maar wat betekent dat nu vraag je je misschien af? Elke 8 weken vul jij jouw ideale schema in en samen met je collega's verdelen jullie de openstaande diensten. Zo bepaal jij grotendeels zelf je rooster! Dat werkt erg goed.

Wat vragen wij van jou
Een reanimatieheld, een powervrouw of superman in het bezit van een diploma Verpleegkunde met minimaal een CCU aantekening.
  • Je wilt graag een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de kwaliteit van zorg
  • Je beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden, je hebt een professionele houding en je bent servicegericht.
  • Een teamplayer. Cliché maar waar, want wij kunnen op de CCU/EHH niet zonder elkaar.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €3.115 en €4.319 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 55). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Zowel parttime als fulltime in te vullen (24 tot 36 uur per week);
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Malou Heijnen, recruiter, 06-46241184.

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.