Zuyderland zoekt een

Cliëntbegeleider vernieuwd zorgcentrum Vastrada (Echt-Susteren)

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Susteren

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij Cliëntbegeleider en écht klaar voor een frisse, nieuwe start? Ga aan de slag in ons volledig vernieuwde zorgcentrum Vastrada in Susteren.

We gaan officieel open in maart 2025, eerder starten kan wanneer jij dit wil. Wacht je liever af de opening af? Dit is ook prima!

Zorgcentrum Vastrada

Ons zorgcentrum Vastrada in Susteren werd de afgelopen 2 jaar volledig vernieuwd. Vastrada biedt een warm thuis aan 99 bewoners die intensieve zorg nodig hebben vanwege lichamelijke en/of dementie-gerelateerde klachten. De focus ligt op een prettige woonomgeving en het bevorderen van het welzijn van de bewoners, allemaal onder een dak. Vastrada beschikt over een oefenzaal, kapsalon, stilteruimte en natuurlijk een gemeenschappelijk restaurant.

Wat ga je doen?

Als cliëntbegeleider is het jouw missie om een optimaal leefklimaat te creëren voor de client. Je focust hierbij op het zorgleefplan en behandelplan. Daarnaast sta je in voor verzorgende taken. Je weet effectief te ondersteunen bij het omgaan met bepaald gedrag. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coachen van medewerkers binnen de afdeling of het team, gericht op het omgaan met en het begrijpen van het gedrag van onze cliënten, om zo een positieve en ondersteunende omgeving te bevorderen.

Wat neem je mee?

Om in deze functie aan de slag te kunnen gaan, dien je in het bezit te zijn van het diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg (mbo-3) of Sociaal-Pedagogisch Werk (SPW) Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (mbo-4).

Wie je verder bent, wat je kan en wat je wilt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek!

Wat bieden we jou?

 • Je bouwt letterlijk en figuurlijk mee aan deze gloednieuwe afdeling en het team! Samen met je collega’s geef je vorm aan de dagelijkse werking en denk je mee over werkprocessen.
 • Een mooie werkomgeving voorzien van de nieuwste zorgtechnologie (zoals slimme sensoren en verpleegoproepsystemen)
 • Werk in kleinschalige woonvormen: minder prikkels voor bewoners en meer focus voor jou als medewerker. Je werkt nauw samen in een kleiner team.
 • Verschillende doelgroepen: PG, PG+ en/of somatiek – aan jou de keuze
 • Contract voor onbepaalde tijd bij de grootste werkgever van Limburg
 • uren bespreekbaar (tussen 24 en 36 uur)
 • roostervoorkeuren bespreekbaar (vb. vaste vrije dag, vaste avonddienst,…)
  • onze diensten zijn: ochtenddienst 07.00-15.30 uur – dagdienst 08.00-17.00 uur – avonddienst 14.30-23.00 uur
 • Inschaling volgens CAO Ziekenhuizen plus eventuele onregelmatigheidstoeslagen. De functie van Cliëntbegeleider wordt ingeschaald op mbo-3 niveau ingeschaald in FWG 35 (15,57 euro-22,05 euro bruto per uur) en op mbo-4 niveau in FWG 40 (16,28 euro-23,44 euro bruto per uur)
 • 144 verlof- en 57 PLB-uren per jaar bij 36 uur per week, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioenopbouw
 • Opleidingsmogelijkheden en loopbaancoaching
 • Talrijke kortingen (sportabonnement, bekende merken), leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer voordelen!

Interesse?

Solliciteren kan via de knop bovenaan ‘’Solliciteer op deze functie’’.

Graag eerst meer informatie? Neem gerust contact op met onze Recruitment Coördinator Nathalie Herben:

 • 06-82853197 (ook whatsapp)
 • n.herben@zuyderland.nl

Sollicitatieproces

Na ontvangst van je sollicitatie contacteert onze Recruiter je voor een telefonische kennismaking om samen te kijken welk team het best bij je past. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt je toekomstige leidinggevende je vervolgens meer over de afdeling. Bij een positieve indruk langs beide kanten plannen we een meeloopmoment zodat je zelf kan kennismaken met je nieuwe collega’s, cliënten en werkomgeving. Tot slot volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je helemaal klaar bent voor je nieuwe baan!

Meer weten? 

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.   

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/3304/clientbegeleider-vernieuwd-zorgcentrum-vastrada-echt-susteren