LEVANTOgroep zoekt een

Coördinator Zorg Heugderlicht

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Sociaal Werk
LEVANTOgroep is per direct op zoek naar een Coördinator Zorg voor het team van de crisisopvang Heugderlicht in Landgraaf.

Heugderlicht biedt een tijdelijk en veilig verblijf aan mensen vanaf 18 jaar uit omgeving Parkstad die door een crisissituatie (tijdelijk) geen woonruimte meer hebben. De cliënt kan bijvoorbeeld door financiële problemen op straat gezet zijn, uit een ander land zijn gevlucht, slachtoffer geworden van mensenhandel of problemen zijn ontstaan door een verslaving. Kortom je bent, tijdelijk, dak- en thuisloos waardoor je ondersteuning zoekt binnen de maatschappelijke opvang.

Tijdens het verblijf krijg je, binnen een bepaald tijdsbestek, persoonlijke begeleiding en werk je toe naar zelfstandig wonen of wonen onder ambulante begeleiding. Levanto biedt geen behandeling in deze acute situaties maar de crisisopvang is wel een 24-uurs opvanglocatie.

Binnen de crisisopvang gaat er binnenkort een transitie plaatsvinden waardoor er zowel intramuraal (18 cliënten) alsook extramuraal begeleiding (32 cliënten) op maat wordt ingezet.

Kom jij als Coördinator Zorgonze organisatie versterken?

De Coördinator Zorg speelt hierin een belangrijke rol. Hij/zij zorgt binnen het crisisteam voor zorginhoudelijke ondersteuning, coacht en begeleidt medewerkers in het algemeen en de persoonlijk begeleiders in het bijzonder. De coördinator zorg draait mee in het team, waardoor het kan voorkomen dat een overleg wordt bijgewoond na kantoortijd. De overige werktijden zijn globaal tijdens kantoortijden. Voor de leidinggevende is hij/zij de steun die ervoor zorgt dat de Levanto visie en het krachtgericht werken op een verantwoorde manier wordt toegepast en geborgd.

Waar ga je mee aan de slag?
  • (zorginhoudelijk) ondersteunen, coachen en begeleiden van medewerkers en team;
  • Cliënten begeleiden door toepassing van onze kernwaarde LEV!
  • opbouwen en onderhouden van in- en externe contacten;
  • toezien op kwaliteit van en verantwoording over zorg.

Wat hebben wij van jou nodig?
  • Je beschikt over een relevante HBO opleiding en diploma (denk hierbij aan HBO-V, MWD, SPH, Social Work).
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met de doelgroep en kennis van de sociale kaart.
  • Ervaring als coach is een pré en je kan snel schakelen in een dynamische omgeving.
  • Je durft zelf de regie te nemen en je kunt je vinden in de Levanto kernwaardes.

Wat kun je van LEVANTOgroep verwachten?
Naast salaris volgens CAO Sociaal Werk schaal 8 (bruto minimaal € 3.250,- en maximaal € 4.547,- op basis van 36 uur) ontvang je bij LEVANTOgroep een goede vergoeding voor woon-werkverkeer met een maximale vergoeding van 40 km enkele reis (volledige vergoeding indien je met het OV reist). Daarnaast bieden we een (eventuele) thuiswerkvergoeding en een goede pensioenregeling. Ook kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit (vergoeding sportschool etc.)

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je jouw carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Wil jij je talenten inzetten voor onze medewerkers en cliënten? Solliciteer dan via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/306159

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan de afdeling HR via telefoonnummer 088-7077600.