Stichting Pergamijn zoekt een

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg, 28-36 uur, Hoensbroek

Dienstverband

28,8 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg, 28-36 uur, Hoensbroek

Wat ga je doen?
De coördinerend begeleider is een vaste en constante factor in de organisatie-eenheid (OE), is de schakel tussen de teammanager, gedragsdeskundige (regiebehandelaar) en het team in het kader van de cliënt en diens context en levert een waardevolle bijdrage aan het binden en boeien van (nieuwe) medewerkers. Je regisseert en coördineert de werkzaamheden binnen het team en begeleidt, coacht en ondersteunt collega’s bij de uitvoer van hun werkzaamheden en werkt zelf mee in de zorg en begeleiding. Je geeft het goede voorbeeld, intervenieert en hakt knopen door in ingewikkelde/spannende situaties, hebt inzicht in teamprocessen en coacht collega’s in taakvolwassenheid, zelfinzicht en -reflectie.

Als coördinerend begeleider ben je inzetbaar binnen jouw organisatie-eenheid.

Wat bieden we jou?

Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 50; (min. €3.046,- max. €4.349,- o.b.v. 36 uur) en een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…)
 • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl)
 • 144 verlofuren en 57 uren balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur)
 • Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg.
 • Intentie tot vast dienstverband.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer

Jouw profiel
 • Jij hebt minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Jij hebt ervaring in aansturen en coachen van medewerkers, coördineren en organiseren.
 • Jij hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie
 • Jij hebt ervaring in het bevorderen van sociaal en lichamelijk functioneren
 • Jij bent ervaren in het verder ontwikkelen van jouw eigen professionaliteit als ook het verder professionaliseren van jouw team en de geleverde zorg.

Over Pergamijn
Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?
Wij zijn op zoek naar coördinerend begeleiders voor zowel locatie Slakke Weiden als ook St. Jansstraat.

Slakke Weiden

De cliënten van Slakke Weiden behoren tot de doelgroep senioren, de leeftijd varieert van 45-90 jaar. Bij een aantal cliënten is er sprake van dementie en een vorm van autisme. Het merendeel van de cliënten vraagt begeleiding in het proces van ouder worden. Het begeleiden is vooral gericht op: het bieden van een rustige, gelukkige, huiselijke oude dag. Daarbij ligt de nadruk op het zo lang mogelijk behouden van de eigen regie, en deelnemen aan dagelijkse werkzaamheden, binnen de woning. We hebben nauwe banden met de verwanten en onderhouden goede contacten in de buurt. Cliënten nemen geregeld deel aan activiteiten buiten de woning.

Binnen Slakke Weiden geven we intern dagbesteding aan een aantal cliënten. Betreffende medewerker zal ook af en toe meewerken op die interne dagbesteding. Slaapdiensten horen ook bij het dienstenpatroon. Een aantal methodieken die veelvuldig zullen worden toegepast zijn: methode Urlings, warme zorg, fenomenologische benadering, positieve bevestiging en PDL

St. Jansstraat

Sint Jansstraat biedt een warm thuis aan is een diverse groep cliënten waarbij jij je kan ontplooien in zowel begeleiding “met de handen op de rug” als de verzorgende aspecten.

De Sint Jansstraat is een locatie die wonen én interne dagbesteding biedt aan een diversiteit van ernstig, matig en licht verstandelijk beperkte ouder wordende cliënten met zowel medische alsmede gedragsmatige zorgvragen.

Enthousiast? Solliciteer snel!
Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan met motivatie en cv. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Sandra Snijders via telefoonnummer 06-20439608.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?
Bel of app dan met recruiter Justin 06-14957174 of Anja: 06-51322015

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Interne kandidaten worden niet in het eigen OE geplaatst.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.