Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Dialyseverpleegkundige (24 - 36 uur)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Werken bij de dialyseafdeling in het Laurentius ziekenhuis betekent werken in een enthousiast en professioneel team. Eigen regie van de patiënt is hetgeen waar de afdeling dialyse voor staat, het betrekken van de patiënt bij de eigen behandeling is van groot belang.

De functie
Je onderhoudt nauwe banden met onze patiënten, waarbij sommigen al vele jaren verbonden zijn met het Laurentius Ziekenhuis. Je haalt voldoening uit het ondersteunen van patiënten en voelt je op je gemak in een vriendelijke en zorgzame omgeving, zowel met collega's als met patiënten. Daarnaast ben je goed in het overbrengen van instructies en het verzorgen van opleidingen, zowel aan cursisten als aan medische vakgenoten en coassistenten. Je hebt een constante drive om te blijven leren en jezelf te verbeteren, wat aansluit bij je streven naar continue groei en ontwikkeling.

Jouw nieuwe werkplek
De dialyseafdeling van het Laurentius ziekenhuis beschikt over 21 dialysestations en 12 dialysestations in vakantiepark Weerterbergen en biedt verschillende nierfunctievervangende therapieën aan. De dialyseafdeling kenmerkt zich door de hoge mate van kwaliteit van zorg voor de patiënt en ervaren professionals die hart hebben voor het specialisme. Ons multidisciplinair team bestaat uit dialyseverpleegkundigen, professionals in opleiding (PIO’s), verpleegkundig specialisten, afdelingsassistenten, dialyse-assistent, diëtistes, nefrologen, praktijk coördinatoren, medisch maatschappelijk werkers, kwaliteitsfunctionarissen, technici en secretaresses.

Werktijden- en dagen
Laurentius Ziekenhuis: maandag tot en met zaterdag tussen 07.00 en 20.00 uur.
Weerterbergen: maandag-woensdag-vrijdag tussen 07.00 en 15.30 uur.

Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt een afgeronde opleiding tot dialyseverpleegkundige en bent BIG geregistreerd.

Voldoe je nog niet aan deze eisen, maar is dit wel de baan van jouw dromen? Informeer dan naar de mogelijkheden via recruitment@lzr.nl

Wat krijg je daarvoor terug?
 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een fijne organisatie waar je heel erg welkom bent en waar je je welkom voelt!
 • Fijne begeleiding door je collega’s en leidinggevende;
 • Salaris tussen €3.199 en €4.540 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 50). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
 • Zowel parttime als fulltime in te vullen (24 tot 36 uur);
 • Het station Roermond is op 5 minuten loopafstand;
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz;
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een ziekenkostenverzekering (IZZ);
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
 • Naar keuze deelname aan personeelsvereniging met ruim 20 verschillende activiteiten per jaar en kortingen op sportcontracten, cursussen, workshops enz.;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 13e maand (8,33% eindejaarsuitkering);
 • Mogelijkheden voor zowel interne- als externe scholing.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie of een keer meelopen op de afdeling? Bel dan met Rani Ganpatsingh, teamleider Dialyse, telefoonnummer 06-51123508.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Indien je aan de functie eisen voldoet ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.