Proteion zoekt een

Een gewoon bijzondere bijbaan als zorgstudent

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Horn Heythuysen Kessel Venlo Roermond Horn Gennep Roermond Thorn Haelen Horn Sint Odiliënberg Heythuysen Maasbracht Venlo Velden Reuver Blerick Tegelen Horst Sevenum Helden Baarlo Venray Gennep Roermond

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Ben jij (aankomend) student verzorgende (IG) of verpleegkundige en wil jij ervaring opdoen in de ouderenzorg? Heb je doordeweeks in de avonden, in het weekend en/of in vakanties tijd om lekker bij te verdienen? Bij Proteion zoeken we enthousiaste studenten die mee willen helpen in de verzorging en ondersteuning van onze cliënten in onze zorgcentra of in de thuiszorg.

Wie jij bent

 • Je volgt een zorgopleiding op Mbo- of Hbo-niveau, hebt al een zorgdiploma of gaat volgend schooljaar (2024-2025) starten met een zorgopleiding
 • Je bent enthousiast en weet een band op te bouwen met cliënten
 • Opgeven als iets de eerste keer niet lukt, daar denk je niet aan. Hulp vragen doe je juist wel
 • Je luistert naar mensen, dit helpt je in het gesprek met de cliënt, collega’s en familie/mantelzorgers
 • Je kunt goed samenwerken en wilt leren van je collega’s
 • Kleine momenten bijzonder maken, dat is wat jou drijft

Daarom pas jij bij Proteion

Jouw zorghart gaat sneller kloppen als jij je kennis in mag zetten om onze cliënten een mooie tijd te bezorgen. Je gaat meehelpen in de verzorging en ondersteuning van onze cliënten in onze zorgcentra of in de thuiszorg. Welke taken je mag doen en het bijbehorende salaris is afhankelijk van hoe ver je bent met de opleiding en welke (stage) ervaring je hebt. Het aantal uren, dagen en tijden bepalen we in overleg. We houden hierbij rekening met jouw wensen.

Wat je gaat verdienen
Wat je gaat verdienen, is afhankelijk van je leeftijd en je ervaring. Volg je een zorgopleiding, dan krijg je andere verantwoordelijkheden dan iemand die nieuw is in de zorg. Een voorbeeld: een zorghulp zonder ervaring verdient bij ons 14,34 euro bruto per uur. Daarnaast krijg je onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds of in het weekend werkt. Stuur gerust een berichtje naar recruitment@proteion.nl als je eerst het precieze salaris wilt weten als je een zorgopleiding volgt, dan is dit afhankelijk van jouw leerjaar en ervaring.


Gewoon

Wij bieden jou:

 • een oproepcontract
 • salaris is afhankelijk van hoe ver je bent in de opleiding en welke taken je mag uitvoeren
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • een pensioen bij Zorg en Welzijn
 • vakantietoeslag van 8% (o.b.v. 36 uur p/wk)
 • met kerst en de Dag van de Zorg ontvang je een mooie verrassing
 • reis- en onkostenvergoeding


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een uitstekend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Proteion helpt je graag doorgroeien met trainingen of opleidingen als jij je verder wil ontwikkelen in de zorg. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.


Solliciteren

Solliciteer vandaag nog voor je bijbaan bij Proteion. Hier is hoe het werkt:

 • solliciteer direct via www.bijbaan.proteion.nl.  
 • Onze recruiters Renate en Nelleke gaan met jou in gesprek en maken een match met een wijkteam of zorgcentrum bij jou in de buurt*. Je gaat kennismaken met een teamleider en kunt ook eens een paar uur meelopen om te ervaren of het werk bij je past.
 • Is iedereen enthousiast? Dan bieden we jou een baan en nemen we samen alle formele afspraken door.
 • Gefeliciteerd! Je gaat aan de slag met je nieuwe, gewoon bijzondere baan!

* Proteion heeft 9 mooie zorgcentra in Horn, Haelen, Heythuysen, Gennep, Kessel, Roermond (2x), Thorn en Venlo. Jij als zorgstudent kan ook in een wijkteam van de thuiszorg in Noord- of Midden-Limburg aan de slag.

 

'Jij gaat toch ook voor de leukste én goedbetaalde bijbaan!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Nelleke en Renate hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Nelleke Swinkels en Renate Frenken
Team Recruitment
06-11316231 of 06-21839870  
recruitment@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.