Moveoo zoekt een

Ervaringsdeskundige begeleiders

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Venlo Roermond

Werkvelden

Sociaal Werk

Voor diverse locaties regio Noord- en Midden-Limburg

 

Als ervaringsdeskundige begeleider biedt je laagdrempelige ondersteuning aan cliënten vanuit je eigen ervaring en deskundigheid met als doel een bijdrage te leveren aan het herstel van cliënten en het vergroten en/of het behouden van de eigen regie.

Je bent lid van een team en vervult een aantal teamtaken waarbij de specifieke rol per individuele medewerker kan verschillen. Jij bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de invulling van de dienstverlening.

 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s met de volgende eigenschappen en competenties:

  • Vanuit een oprechte en respectvolle basishouding maak jij écht contact met mensen;
  • Je bent van nature een inspirerende en activerende professional die mensen sterkt in het nemen van eigen regie. Daarbij focus je op krachten en mogelijkheden van mensen;
  • Je deelt kennis en expertise met collega’s;
  • Je bent proactief, vasthoudend en daadkrachtig;
  • Je bent tactvol, kunt goed luisteren en beschikt over inlevingsvermogen. Je bent betrokken en makkelijk benaderbaar voor cliënten en weet tegelijkertijd ook afstand te bewaren.

 

Jij neemt mee

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma op minimaal MBO 3 of 4 niveau;
  • Je draait mee in het dienstrooster van je locatie;
  • Je bent flexibel in werktijden en dagen.

 

Over Inclusiehuis Venlo en Roermond (16 tot 36 uur per week)

Het Inclusiehuis is een plek waar iedereen welkom is, zichzelf mag zijn en waar iedereen gerespecteerd wordt om wie die is, wat die doet en mag zijn wie die wil zijn. Het Inclusiehuis draagt vanuit vertrouwen, empowerment en verbinding op een laagdrempelige, veilige en toegankelijke manier bij aan het herstel.

 

Over Wonen Roermond (32 uur per week)

In deze voorziening verblijven cliënten met meervoudige problematieken, waaronder verslavingsproblematiek. In de voorziening wordt er gewerkt met een gedoogbeleid van alcohol en drugs. Hierbij is niet het soort middelen dat de cliënt gebruikt leidend, maar wel het gedrag dat de cliënt laat zien.

 

Hoe werken wij?

Moveoo werkt met de begeleidingsmethodieken Krachtwerk en Veerkracht. We helpen mensen de eigen krachten en talenten -en die van hun netwerk- te (her)ontdekken en stimuleren en die in te zetten om wensen te bereiken. Krachtwerk gaat uit van kansen, talenten en oplossingen.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een professionele en dynamische werkomgeving. Het salaris is marktconform, passend bij jouw (specialistische) kennis en werkervaring. De CAO Sociaal Werk kent een loopbaan- en individueel keuzebudget om medewerkers fit, vitaal en vakbekwaam te houden. Moveoo investeert voortdurend in de kennis en competenties van medewerkers door middel van scholing, training en coaching.

Vanwege de vergewisplicht doen wij onderzoek naar het arbeidsverleden van nieuwe medewerkers. Ook is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voorwaarde voor benoeming en voeren we een actief referentiebeleid.

 

Ben je enthousiast?

Solliciteren kan via www.werkenbijmoveoo.nl. Voeg jouw CV en motivatiebrief toe als bijlage aan jouw sollicitatie. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gebleken geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten. Voor deze functie is bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.