PGZ zoekt een

Ervaringsplek

Dienstverband

8-16 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een mooie plek om ervaring op te doen? Wil jij eens in een andere keuken meekijken tijdens de zomervakantie? Reageer snel op onze ervaringsplek bij Wonen 18+ Weert voor 8 tot 16 uur per week!

Wat ga je doen?

Jij gaat de cliënt ondersteunen en stimuleren bij de praktische uitvoering van begeleidingsdoelen zoals leren omgaan met emoties, vertrouwen in eigen mogelijkheden en het aanleren van sociale en praktische vaardigheden.  Je gaat in je begeleiding uit van de eigen kracht van de cliënt en werkt hierbij volgens verschillende methodieken. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen, evalueren en bijstellen van begeleidingsplannen en hebt hierover afstemming met alle betrokkenen. Je doet leuke, zinvolle activiteiten met de cliënten en brengt hiermee iedereen een dosis plezier!

Waar ga je werken?

Jij komt te werken in ons team op de locatie Serviliusstraat in Weert. Deze locatie met 18+ cliënten is anders dan een reguliere woongroep. Elke cliënt heeft namelijk zijn eigen zelfstandige woning binnen het appartementencomplex. Samen met je teamleden vul jij de begeleidingsmomenten in bij een 23-tal cliënten met een 24-uurs WMO- of WLZ-verblijfsindicatie. Je werktijden zijn van 13.00 tot 21.00 en in de weekenden 09.30 tot 18.00, eventueel mogelijk ook van 17.30-10.00u (slaapdienst).

Wat bieden wij?

Werken in multidisciplinair en gemotiveerd team waar respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer. Daarnaast bieden wij:

  • Elke dag met plezier naar je werk te gaan.
  • Een maandsalaris van max. € 3.541,- o.b.v. een 36-urige werkweek (cao GGZ, FG 40).
  • Een mooi plek om tussen de 8 en 16 uur per week ervaring op te doen.
  • Mogelijkheid om na de zomervakantie te blijven, afhankelijk van vacatureruimte eventueel ook binnen het ambulante team.
  • Reiskosten € 0,23 netto per km met een max van 50 km enkele reis.

Wie ben jij?

Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor cliënten met autisme, psychiatrische of psychosociale problemen. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

  • Je hebt een afgerond mbo niveau 4 diploma in de zorg & welzijn.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel: het kan voorkomen dat je je werk alleen uit moet voeren.

Hoe is de selectieprocedure?

Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Renée jou om jouw wensen te bespreken. Komen deze overeen met die van ons, dan volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Uiteraard ga je ook een dienst meelopen. Ben je geschikt, dan doen we jou een voorstel en maken stellen we een arbeidsovereenkomst op die je kunt tekenen.

Solliciteer direct!
Eerst nog wat vragen of sparren over de ervaringsplek bij PGZ? Bel recruiter Renée op 0640010309 of mail naar recruitment@pgz.nu

Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op www.deleukstezorgbaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.