Koraal zoekt een

Groepsbegeleider Gehandicaptenzorg - Maasveld Maastricht

Dienstverband

16 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Interesse in de zorg en altijd al iets voor anderen willen betekenen? Of ben jij wel toe aan een nieuwe stap in je zorgcarrière? Wil jij van betekenis zijn voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan is werken bij Koraal locatie Maasveld in Maastricht echt iets voor jou.

We nodigen je uit voor een kop koffie of thee om elkaar te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken zodat we samen kunnen onderzoeken of er een match is.

Werken bij Maasveld
  • Bij Maasveld bieden we zorg, behandeling, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. We hebben mogelijkheden binnen wonen op onze hoofdlocatie of één van onze buitenlocaties in Maastricht.
  • Je kunt kiezen uit verschillende doelgroepen: ouder wordende cliënten, jongvolwassenen, bewoners met een licht verstandelijke beperking (LVB), cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (EVB+). Functies variëren van (persoonlijk) begeleider tot gedragswetenschapper.
  • Ook qua dienstverband zijn er verschillende opties. Direct een vast contract of juist de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer en hoeveel uur je beschikbaar bent, bijvoorbeeld als Groepsbegeleider Flex.

Super veelzijdig en afwisselend dus!

Wie zoeken wij?
Enthousiaste en gedreven collega’s met hart voor de zorg en een flinke dosis pit. Je bent een echte verbinder en in staat om een langdurige, intensieve relatie met mensen op te bouwen.

Door je positieve houding zie je de talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van mensen.

Daarnaast beschik je over een relevante opleiding en heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.

Wat bieden wij?
Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel.

Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen om op positieve wijze het verschil te maken voor onze cliënten. We bieden leuke, afwisselende functies met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen. We kijken samen wat bij jou past!

Er zijn diverse cursussen en trainingen die je kunt volgen. Daarnaast zijn we continu bezig met ontwikkelingen en vernieuwingen binnen de zorg, maar ook op onze locatie en binnen onze woningen.
  • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van functie, opleiding en werkervaring.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ORT, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering (8,33%), ruime pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en deelname aan een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Uren: een rooster dat in samenspraak gemaakt wordt en waarin jij je voorkeuren mag aangeven, zodat jij werk goed kunt combineren met je privéleven.
  • Contract: de mogelijkheid tot direct een contract voor onbepaalde tijd.

Je werkplek/Maasveld
De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag.

Meer over Maasveld vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveld

Meer informatie
Zodra we je reactie binnen hebben, proberen we binnen 24 tot 48 uur te reageren om een kennismaking te plannen.

Ben je nieuwsgierig of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR Adviseur Kim van Bommel via telefoonnummer 06 – 16 13 41 50 of mail naar kbommel@koraal.nl.