Koraal zoekt een

Groepsbegeleider Seniorenwoning - Maasveld Maastricht

Dienstverband

20 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Zorg jij voor een warme en veilige omgeving? Kun jij je goed verplaatsen in de belevingswereld van onze cliënten, ben je opmerkzaam én zorgzaam? Dan is dit de baan voor jou!

Over de functie
Je werkt met ouder wordende bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Vanwege het ouder worden vragen zij intensieve verzorging en verpleging. Naast lichamelijke verzorging hebben onze bewoners ook behoefte aan begeleiding. Dementie en andere psychische ziektebeelden komen op deze afdeling veel voor. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede palliatieve zorg, hier ligt ook veel ervaring en specialisme..

Client volgend werken staat voorop. Je biedt ondersteuning bij het in stand houden van vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk invulling te geven aan hun leven. Als begeleider zorg je ervoor dat de cliënt een prettige en veilige oude dag heeft. Jij helpt ze om zo comfortabel mogelijk de dag door te komen. De cliënten hebben baat bij sfeer en gezelligheid.

Daarnaast neem je deel aan overleg en zorg je voor een goede overdracht van informatie. Hierbij heb je regelmatig contact met collega’s van de wooneenheid of andere disciplines, en met de ouders van onze cliënten.

Over Maasveld
De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Meer over Maasveld vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveld

Waarom is het leuk om bij ons te werken?
Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen. Wij bieden een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Bekijk via deze link https://www.youtube.com/watch?v=IkWltFbI1HU hoe het is om bij ons te werken in de gehandicaptenzorg!
  • Salaris: Afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal 2.338,- en maximaal 3.535,- (FWG 35 of FWG 40) bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), een collectieve zorgverzekering, ruime pensioenregeling en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.
  • Contract voor onbepaalde tijd: Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij het aantal uren (min 20 - max 34) in overleg met jou wordt vastgelegd.
  • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer.
  • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.
  • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?
Enthousiaste en betrokken collega's die een leuke uitdaging zoeken! Je bent zorgzaam en doortastend, kunt je goed inleven in de ander en bent geduldig. Je bent in staat om verder te kijken dan de beperking en ziet het individu. Je hebt oog voor detail en waardeert het kleine.

Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, Verpleegkundige (BIG geregistreerd) of MMZ opgeleid volgens de kwalificatiestructuur niveau 3 of 4, Social Work of een andere verwante HBO opleiding.

Meer informatie
Wil jij graag meer informatie alvorens te solliciteren, wij staan er altijd voor open om een afspraak te plannen voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen wij je alles wat jij wilt weten over onze Koraal locatie Maasveld, het werken in de gehandicaptenzorg, de verschillende doelgroepen en jouw ontwikkelmogelijkheden bij Koraal. Ook is het mogelijk om een keer mee te lopen op de groep om een beter beeld te krijgen van de doelgroep.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koos Hoogstede (Teamleider) via telefoonnummer 06-20889948 of Francis Devriendt via telefoonnummer 06-16412186.

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste.

Reageren
Heb je belangstelling voor deze vacature? Reageer dan snel en stuur ons je cv en motivatiebrief via de sollicitatielink.