PGZ zoekt een

Groepsondersteuner

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Als Groepsondersteuner bij PGZ op een van onze locaties in het Heuvelland creëer jij samen met de begeleiders een huiselijke sfeer voor onze bewoners. Kom jij onze bewoners, mensen met autisme en GGZ problematieken ondersteunen voor 24 uur per week? Solliciteer snel!

Wat ga je doen?

Als Groepsondersteuner ga jij onze bewoners ondersteunen. Dit doe jij door te zorgen voor een fijne sfeer in het huis en activiteiten te organiseren. Jij zorgt voor een warm gezinsgevoel en bent daardoor ook een vertrouwd aanspreekpunt. Daarnaast help jij ook door in de dagelijkse gang van zaken te helpen. Denk aan, koken en de was  Dit doe jij samen met de bewoners om hen hierin ook structuur te bieden. Verder verzorg jij het schema voor de schoonmaakdienst en/of voer ook jij huishoudelijke taken uit. Onveilige situaties signaleer jij en geef je door aan je collega’s. Deze werkzaamheden doe jij voor 24 uur per week op één van onze locaties in Sinselbeek en Lemiers.

Waar ga je werken?

Jij komt te werken op onze locaties in Sinselbeek en Lemiers. Voor vervanging van zwangerschapsverlof zoeken wij een collega van 1 augustus tot 1 januari. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag en je werktijden zijn van 10:00 tot 19:00 uur. De doelgroep zijn volwassenen met autisme en GGZ problematieken.

Wat bieden wij?

Werken in een multidisciplinair en gemotiveerd team waar respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer en waar volop de gelegenheid is om te werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij:

  • Elke dag met plezier naar je werk te gaan.
  • Een maandsalaris van max. € 3.007,- o.b.v. een 36-urige werkweek (cao GGZ, FG 30).
  • Reiskosten € 0,23 netto per km met een max van 50 km enkele reis.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitness-abonnement.
  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden jou volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden aan die aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wie ben jij?

Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor cliënten met autisme, psychiatrische of psychosociale problemen. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

  • Je hebt een diploma op mbo niveau 3 in de zorg & welzijn.
  • Als je ervaring hebt met de doelgroep is dat een pré.
  • Je bent 24 uur beschikbaar voor de maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 19:00 uur.

Hoe is de selectieprocedure?

Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Renée jou om jouw wensen te bespreken. Komen deze overeen met die van ons, dan volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Uiteraard ga je ook een dienst meelopen. Ben je geschikt dan doen we jou een voorstel en maken een arbeidsovereenkomst die je kunt tekenen.

Solliciteer direct!

Eerst nog wat vragen of sparren over de functie van Begeleider bij PGZ? Bel recruiter Renée op 0640010309 of mail naar recruitment@pgz.nu.

Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op www.deleukstezorgbaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.