MET ggz zoekt een

GZ-psycholoog basis-ggz, MET focus

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Geleen Roermond Heythuysen Echt Weert

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij een GZ-psycholoog met affiniteit voor kortdurende basis-ggz, die graag alle ruimte krijgt om jouw visie te delen en te bouwen aan samenwerking binnen en buiten MET ggz?

Je vervult een cruciale rol en behandelt je cliënten van intake tot onderzoek en van diagnose tot behandeling, zodat ze de regie over hun eigen leven weer terugkrijgen. Naast regiebehandelaar, vervul je een belangrijke rol in diverse projecten en onderzoeken. Je krijgt hierbij de ruimte en vrijheid om naar eigen inzicht te handelen.

Het cluster MET focus werkt volgens het principe ‘positieve gezondheid’, waarbij de regie bij de cliënt ligt en we uitgaan van zijn krachten en diverse mogelijkheden. De teams kennen veel diversiteit en hebben een groot gevoel van binding tussen de collega’s. Je werkt vrij solistisch, echter staat er altijd een team voor je klaar. Wij zorgen goed voor onze cliënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar!

Kom jij ons zorgcluster MET focus in Midden-Limburg versterken?

MET Focus
Het zorgcluster MET focus bestaat uit twee monodisciplinaire en dynamische teams (in Midden- en Zuid-Limburg) die hulp bieden aan volwassenen met uiteenlopende veelal voorkomende psychische problemen zoals depressie, angsten, trauma’s, identiteitsstoornis, psychosomatische stoornis en burn-out. We werken vanuit meerdere locaties samen en zoeken de verbinding graat met elkaar op. We bieden individuele- en groepsbehandelingen en stemmen ons behandelaanbod af op onze cliënt, waarin we de keuze hebben voor bijvoorbeeld; face to face contacten, online of beiden (blended behandeling).

MET vakmanschap
Als regiebehandelaar heb je een prominente rol binnen MET behandeling. Van intake tot onderzoek, diagnose en behandeling: je krijgt de ruimte en vrijheid om naar eigen inzicht te handelen.
 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor psychodiagnostisch onderzoek en/of behandeling. Je zult in je rol als regiebehandelaar ook een basispsycholoog of PIOG begeleiden in de uitvoering van de intake;
 • Je zorgt voor en ondersteunt de uitvoering van het vastgestelde behandelplan, onder meer via individuele, systeemgerichte of groepsgerichte behandelonderdelen;
 • Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt;
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
 • Je bent een begeleider van o.a. GZ-psychologen in opleiding en stagiaires psychologie;
 • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen;

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans;
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500,- per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800,- per 3 jaar);
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600,- per jaar);
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 65 (minimaal € 4.108 en maximaal € 6264 bij een fulltime dienstverband).

Als GZ-psycholoog bij MET ggz ben je onderdeel van ons Lerend Netwerk. Dit bestaat onder andere uit een aantal intervisiebijeenkomsten per jaar met andere regiebehandelaren. Begeleid je daarnaast ook nog mensen in opleiding, dan zin hiervoor ook nog extra intervisiebijeenkomsten die zich meer richten op o.a. werkbegeleiding.

MET jou
Ben jij een junior GZ-psycholoog, dan krijg jij de mogelijkheid om je bij ons verder te ontwikkelen. Als senior GZ-psycholoog krijg je de ruimte om coaching te geven en MET ggz te helpen te innoveren.
 • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een master en BIG-registratie tot GZ-psycholoog;
 • Behalve over de inhoud van je vak, denk je ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen blijven vernieuwen en verbeteren;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met cognitieve gedragstherapie en EMDR;

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET Behandeling is een onderdeel van MET ggz waar diverse zorgclusters onder vallen: Volwassenenzorg, FACT, IHT, Ouderen, Kind & Jeugd en MET Focus.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature, wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of de praktijk ervaren?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372

Contact functie inhoudelijk: Sasja Spiertz, Teamleider Bedrijfsvoering, sspiertz@metggz.nl, 06-15465444.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.