Adelante zoekt een

GZ-psycholoog team Hersenletsel (zwangerschapsvervanging)

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Hoensbroek Hoensbroek

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie. Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor zwangerschapsvervanging op zoek naar een

GZ-Psycholoog team Hersenletsel
32 uur per week
 

Wat ga je doen?
Je start in het genoemde multidisciplinair cluster in Hoensbroek. Je voert intakegesprekken, diagnosticeert en behandelt cliënten aan de hand van het opgestelde behandelplan om zo de geestelijke gezondheid, het sociaal welbevinden en de autonomie te bevorderen. Je interpreteert de onderzoeksresultaten en licht deze toe in gesprekken met cliënten, betrokken teamleden en verwijzers. Je evalueert de plannen systematisch en stelt deze waar nodig bij, verwerkt dit in (team)rapportages en verricht bijbehorende administratieve werkzaamheden. Je behandelt cliënten zowel individueel als in groepen.

Je werkt daarbij vanuit een biopsychosociaal denkkader en met onder andere de volgende behandelmethoden: Cognitieve gedragstherapie, Acceptance en Commitment Therapie (ACT), Oplossingsgerichte Therapie, EMDR, positieve gezondheid en groepsdynamica. In het kader van opleiding geef je werkbegeleiding en supervisie aan GZ-psychologen in opleiding en basispsychologen.
 

Wie zoeken wij?
Werken bij Adelante is niet alledaags en in één zin te omschrijven: haal het beste uit jezelf en je cliënten. Ons werk heeft te maken met doorgaan, niet opgeven. Onze cliënten hebben beperkingen met alle gevolgen van dien. Wij zien de beperkingen en helpen focussen op de mogelijkheden. Door interdisciplinaire samenwerking enerzijds en ieder professionele zelfstandigheid anderzijds, helpen wij onze cliënten vooruit. Jouw talenten, kennis en vaardigheden kun je inzetten in een inspirerende werkomgeving, die ruimte biedt aan creativiteit en waarin aandacht is voor de verdere professionele ontwikkeling.

 • Je bent een BIG-geregistreerde GZ-Psycholoog.
 • Kennis van en/of ervaring in traumapsychologie en EMDR is een pré.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met werken in de revalidatie.
 • Je werkt graag in teamverband en met andere disciplines.
 • Je bent in staat het gehele proces vanuit een helicopterview te volgen en je aan te passen in een veranderende omgeving. Daarnaast ben je bereid diagnose overstijgend te werken.
   

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant en focus op revaliderend werken!
 • Een aanstelling voor de duur van 4 tot 6 maanden. (Startdatum in overleg)
 • Een salaris van minimaal € 4.244,- en maximaal € 6.396, - bruto per maand (FWG 65) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
 • Voordelig sporten via BenVitaal.
 • Gratis parkeren op onze locatie(s)
   

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de website van Adelante.
 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Sjanie van Holten via 045 528 3062 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via 045 528 2734, WhatsApp 06-17608869 of vacature@adelantegroep.nl.
 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.