Cicero Zorggroep zoekt een

Helpende (Plus) - Cicero Zorggroep (Geulle, 16-32 uur)

Dienstverband

16-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Geulle

Werkvelden

Ouderenzorg

ey zorgtopper! Wil jij aan de slag als helpende (plus) bij ons gezellige zorgcentrum Ave Maria in Geulle? Wil je graag onderdeel uitmaken van een warm en professioneel zorgteam? Aarzel dan niet en laat snel van je horen. Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste Helpende (plus) die voor 16-32 uur per week aan de slag willen. Zien we jou snel?

Wat ga je doen?

Het is jouw doel als helpende (plus) om onze bewoners een ontzettend fijne dag te bezorgen. Je ondersteunt de bewoners met ADL-taken zoals wassen en aankleden en je zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen en persoonlijke aandacht krijgen. Je kijkt daarbij echt naar wat de bewoner wil want bij ons staat de bewoner centraal. Je bent er dus voor de verzorging, maar zéker ook voor het welzijn van onze bewoners. En, je hebt natuurlijk oog voor de omgeving en je ziet het als je taak ervoor te zorgen dat deze altijd schoon en fris is.

Als je gekwalificeerd bent als Helpende Plus wordt je takenpakket uitgebreid met het verstrekken en toedienen van medicatie.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren:
 • als helpende word je ingeschaald in functiegroep 25 (minimaal € 2.285,77 bruto per maand en maximaal € 2.928,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week)
 • als helpende plus word je ingeschaald in functiegroep 30 (minimaal € 2.285,77 bruto per maand en maximaal € 3.013,60 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma Helpende (Plus).
 • Je bent een warme persoonlijkheid en je hebt een open manier van communiceren. Je collega’s werken graag met jou samen, en jij met hen.
 • Je gaat respectvol om met bewoners, familie en collega’s en je hebt écht oog voor hen.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag).

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Ave Maria

Zorgcentrum Ave Maria in Geulle is een zorgcentrum met een warme en huiselijke sfeer. Het zorgcentrum beschikt over de modernste hulpmiddelen en zorgtechnologie, waardoor we hoge kwaliteit zorg kunnen leveren. De binding met de lokale gemeenschap is groot.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.