Proteion zoekt een

Helpende plus, locatie Hornerheide

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Horn Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de daadkrachtige helpende (plus) die het verschil maakt? De persoon die een voldaan gevoel krijgt wanneer anderen geholpen worden? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

In de kleinschalige woonvoorzieningen bij Hornerheide in Horn verzorg je bewoners, luister je naar ze en geef je ze aandacht. Je signaleert veranderingen in gedrag en draagt zorg voor de begeleiding van de bewoners. Je behandelt geplande zorgaanvragen, maar bent er ook voor de alarmeringen en deelt medicijnen uit. Bewoners betrek je zoveel mogelijk bij het reilen en zeilen van het huishouden en activiteiten, dit vinden ze fijn. Van een kleine activiteit maak jij een mooi moment. 

Binnen Hornerheide kijken we zoveel mogelijk wat een bewoner wil, maar niet alleen de bewoner, ook de familie is belangrijk voor ons. Elke dag is weer anders. Verzorgende IG Mariëlle: "hoe de dag verloopt is erg afhankelijk van hoe een bewoner zich voelt. Elke dag weer opnieuw ontdekken wat er aan de hand is en daar op inspelen. Je probeert elke dag weer fijn af te sluiten. Dit houdt het werk interessant".

Daarom pas jij bij Proteion
Je hebt een diploma als Helpende plus of behaalt dit op korte termijn. Jij staat achter persoonsgerichte en belevingsgerichte zorg en je hebt oog voor de kleine momenten. Dingen die voor anderen normaal zijn, vind jij bijzonder of maak jij bijzonder. De huiselijke sfeer spreekt je aan, maar jij hangt zelf de slingers op. Samen met je collega's, bewoners en vrijwilligers zorg jij voor een leuke tijd!

Jij wilt je graag blijven ontwikkelen. Op welk gebied is aan jou, jij durft hier ook zelf de regie in te pakken. Door het fijne team en telkens de uitdagingen aan te gaan blijf jij je werk met plezier doen.


Gewoon

Wij bieden jou:

 • contract voor onbepaalde tijd 
 • een bruto maandsalaris in FWG 25 met een maximum van €2.853,86 bij 36 uur per week 
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantietoeslag
 • een pensioen bij Zorg en Welzijn
 • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
 • reis- en onkostenvergoeding
 • een gewoon bijzonder fijne werkplek


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
 • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Je gaat aan de slag in een team van verzorgenden, verpleegkundingen, helpenden en zorghulpen. Het team wordt aangestuurt door een teamleider. Stuk voor stuk betrokken en gezellige collega's met ieder hun unieke eigenschappen.


'Jij maakt het verschil in de dag van de bewoners!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Leona heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Leona Tilmans
Teamleider
0646239151
leonatilmans@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.