XONAR zoekt een

Jeugdzorgwerker Talentpool

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Jeugdzorg
Heb jij passie én wil je samen ondernemen? Wil jij een functie waarin jij je talenten en ambitie breed kan inzetten? Lees dan snel verder.

Je maakt onderdeel uit van het team Talentpool, een jong team dat volop in ontwikkeling is.

De Talentpool kan ingezet worden in diverse clusters van XONAR, zoals: Acute Zorg, AMV, Residentie en MKD. De focus van jouw rol is om bij te dragen aan een positieve omgeving voor jeugdigen. Daarnaast vervul je ook een ontzorgende rol naar collega's toe.

Samenvattend houdt dit in dat je:
 • Onderdeel uitmaakt van twee teams: de Talentpool en het team van waaruit je wisselend te werk gesteld wordt;

 • Flexibel bent en het als een leuke uitdaging ziet om op verschillende plekken tewerkgesteld te worden;

 • Communicatief sterk ben en je snel aan kan passen aan nieuwe omgevingen;

 • Een versterkende rol aanneemt binnen teams die met kort- of langdurige verstoringen te maken krijgen;

 • Een stabiele en positieve omgeving weet te creëren voor jeugdigen;

 • De werkzaamheden uitvoert conform de richtlijnen van XONAR en desbetreffende afdeling.

Een referentie van één van onze jeugdzorgwerkers binnen de talentpool :

"Mijn ervaringen zijn dat je in weinig tijd veel collega's leert kennen met ieder hun eigen stijl en opvattingen. Dat vind ik erg inspirerend en leerzaam. Ook leer je veel kinderen/ groepen kennen die allemaal weer anders zijn en een andere benadering nodig hebben. Je vergaart daardoor ook nog eens hele boel kennis. Kortom je leert veel in sneltreinvaart en leert ook wat het beste bij je past en wat je wel en niet (aan)kunt!"

Functie-eisen
Naast affiniteit met de Jeugdzorg, zijn we voor de Talentpool ook op zoek naar collega's met bewezen talenten. Pak jij naast je werk/studie nog relevante activiteiten op of heb jij onderscheidende resultaten behaalt tijdens je studie? Ben je daarnaast:
 • Flexibel en multi-inzetbaar (je werkt in onregelmatige diensten)?

 • Beschik je over ervaring binnen verschillende doelgroepen binnen de jeugdzorg?

 • In het bezit van een HBO-opleiding in de richting van pedagogiek, social work of een andere relevante opleiding?

 • In staat om je snel aan te passen en sterk communicatief?

 • Een echte teamplayer ?

 • In het bezit van een SKJ-registratie en VOG ?

Jij doet er toe! Onze missie is "Investeren in een gelukkige jeugd voor kinderen en jongeren en in een gelukkig leven voor de vrouwen in onze VO&H. Wij inspireren hen om het beste uit hun leven te halen". Daar horen onze medewerkers ook bij. Bij ons mag je rekenen op ruime ontwikkel/opleidingsmogelijkheden, veel vrijheid en zelfstandigheid. Je salaris wordt bepaald conform de cao Jeugdzorg, schaal 8 (min. €2310,93 en max. €3431,71 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenregeling. Bovendien bieden wij een tegemoetkoming in de kosten voor de zorgverzekering. Je ontvangt maandelijks €20,00 netto bovenop je salaris. Gezond aan het werk bij XONAR doe je door deel te nemen aan de bedrijfsfitness en/of fietsplan. In eerste instantie krijg je een contract voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren wordt dit omgezet nar een vast contract. De uren zijn bespreekbaar.