Adelante zoekt een

(kinder)Verpleegkundige Contigo & Valkhorst

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Hoensbroek Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie. Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn per direct op zoek naar een

Kinderverpleegkundige Contigo & Valkhorst
Uren in overleg
 

Wat ga je doen?
Je verleent hoogwaardige intensieve verpleegkundige zorg, stelt gerichte behandelplannen op, voert deze uit, evalueert deze systematisch en stelt ze waar nodig bij. Je ziet toe op het (ortho)pedagogische, psychische en fysieke welzijn van cliënten en signaleert en rapporteert lichamelijke, psychische en sociale veranderingen. Daarnaast geef je adviezen en instructie over ontwikkelingsstimulering, pedagogische- en verpleegactiviteiten. Je denkt mee in toekomstige veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van kindzorg en doet verbetervoorstellen binnen het team over kwaliteitsbewaking, -beheersing en –bevordering.

Je bent werkzaam op de locatie in Valkenburg binnen het verpleegkundig kinderzorghuis Contigo (0-6 jaar) en klinische kinderrevalidatie Valkhorst (0-18 jaar).
 

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een MBO/HBO (kinder)verpleegkundige, BIG-geregistreerd en hebt affiniteit voor kinderen met een rugzakje.
 • Je hebt bij voorkeur de aantekening kinderverpleegkundige. 
 • Je hebt ruime ervaring met het zogenoemde medisch kindzorgsysteem en met zorg en de coördinatie daarvan voor kinderen/jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of chronische ziekte van 0 tot 18 jaar.
 • Je bent in staat gezinnen te motiveren, instrueren en corrigeren, hierbij zijn je sociale en communicatieve vaardigheden essentieel. 
 • Je werkt samen met je collega’s, ook van andere disciplines, binnen en buiten de organisatie.
  Jij weet dat een lach, grap of knuffel een bijdrage kan leveren aan een goed pedagogisch klimaat.
 • Je hebt passie voor de kindzorg.
 • Je werkt nauwkeuring omdat kwaliteit en veiligheid voor onze cliënten voorop staat en laat je in hectische situaties niet van de wijs brengen.
   

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Allereerst super collega’s met hart voor de kinderen/jongeren!
 • Een fantastische werkomgeving en een goede combinatie tussen verpleegtechnische zorg en pedagogische taken.
 • Een aanstelling van februari 2024 tot september 2024.
 • Een salaris van minimaal € 2.832, - en maximaal € 4.324, - bruto per maand (FWG 45/50) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
 • 144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
 • Voordelig sporten via BenVitaal.
 • Gratis parkeren op onze locatie!
   

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.
Solliciteer via de website van Adelante.
 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Dominique Huveneers, Verpleegkundig afdelingshoofd, via 045 -528 2709 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via 045 528 2734, WhatsApp 06-17608869 of vacature@adelantegroep.nl.
 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.