Deel dit:

Bekijk Linda haar videoserie

Speciaal voor de Ontdekdezorg week 2022 heeft documentairemaakster en winnares van de zilveren Televisierster 2021 Linda Hakeboom een videoserie gemaakt over werken in zorg en welzijn. Zij volgde drie bijzondere zij-instromers die vanuit een heel ander beroep de overstap hebben gemaakt naar een baan in de sector. Alle drie deden ze dit om verschillende redenen en volgden ze een ander pad.

De afgelopen twee jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat zorg en welzijn van het allergrootste belang zijn. Voldoende en goed opgeleide medewerkers zijn daarbij onmisbaar. Veel Nederlanders kijken door Corona met meer interesse naar de zorg. Maar hoe kunnen zij ontdekken of daar echt hun hart ligt en of ze de stap willen zetten om te veranderen van baan? En hoe pakken ze dat dan aan? De ervaringen van de zorgmedewerkers met deze overstap staan centraal in de video-serie die Linda Hakeboom heeft gemaakt voor de Ontdekdezorg week. 

 

 

 

 

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je in contact komen met zorg- en welzijnsorganisaties uit jouw omgeving? Bekijk dan de activiteiten in jouw regio naar aanleiding van de Ontdekdezorg week!

Bekijk de activiteiten in jouw regio!