Laurentius Ziekenhuis zoekt een

MBB`er CT (24-36 uur)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Ben jij een MBB`er CT die op zoek is naar een veelzijdige functie waarin werken met de nieuwste technologie en het verlenen van de beste zorg aan patiënten hand in hand gaan? Dan maken we graag kennis met je!

De functie
Als MBB`er met aandachtsgebied CT zorg je voor een optimale toepassing van de beeldvormende technieken. Tot de taken behoort, naast het verrichten van onder andere conventionele onderzoeken, het uitvoeren van CT onderzoeken. Waarbij je de patiënt screent, begeleidt en onderzoeksgegevens vastlegt. Je voert de onderzoeken deels zelfstandig uit en deels in samenwerking met collega`s en radiologen. Je hebt een sterk ontwikkeld leervermogen en draagt graag op een proactieve wijze bij aan een optimale patiëntenzorg. Het begeleiden van stagiaires zal uiteindelijk ook onderdeel van het takenpakket uit gaan maken.

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken op de afdeling Medische Beeldvorming welke bestaat uit Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. We hebben 4 digitale buckykamers (waaronder een SEH buckykamer), een multifunctionele kamer, 3 C-bogen, een gecombineerde hart-vaatkamer, een Dual Source CT, een 1,5T MRI, 4 echokamers, een mammografiekamer met echo, 2 SPECT-CT`s, een DEXA en een PET-CT. De verwachting is dat we vanaf medio 2024 myocardperfusie onderzoeken op de PET-CT gaan uitvoeren.

Op de afdeling werken 8 radiologen (inclusief 1 chef de clinique) en 2 nucleair geneeskundigen samen met een team van MBB`ers, doktersassistenten en administratieve medewerkers. De afdeling wordt geleid door een managementteam bestaande uit een teammanager zorg, een medisch manager en overkoepelend clustermanager waarbij de teammanager zorg de direct leidinggevende is.

Wat vragen wij van jou?
 • Je beschikt over het diploma MBB`er (MBRT, met een 4 A/B stralendeskundigheidsniveau of een gelijkwaardig diploma);
 • Je hebt een aanvullende post-HBO opleiding op het gebied van CT;
 • Je bent bereid tot het volgen van verdere opleidingen en trainingen die via de afdeling worden aangeboden;
 • Je bent bereid om flexibel ingezet te worden binnen de afdeling medische beeldvorming waarbij onregelmatige diensten onderdeel zijn van jouw functie.

Ook MBB`ers die bereid zijn de specialistische opleiding voor CT/MRI te volgen worden uitgenodigd te solliciteren.

Wat krijg je daarvoor terug?
 • Salaris tussen €3.047 en €4.324 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 50). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
 • Parttime functie voor 24-36 uur (uren in overleg);
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Het station Roermond is op 5 minuten loopafstand;
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz;
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een ziekenkostenverzekering (lZZ);
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
 • Naar keuze deelname aan personeelsvereniging met ruim 20 verschillende activiteiten per jaar en kortingen op sportcontracten, cursussen, workshops enz.;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 13e maand (8,33% eindejaarsuitkering).

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie of vrijblijvend een dagje meelopen (dit laatste moedigen we zeker aan als je net afgestudeerd bent). Bel dan met Hannah van Schijndel, teammanager Medische Beeldvorming, telefoonnummer 06-29040614. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sandra Sillekens, recruiter, telefoonnummer 06-29329705.

Tot maandag 10 juni kun je reageren via het sollicitatieformulier.