Laurentius Ziekenhuis zoekt een

MBB'er angiografie

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wil je werken met de nieuwste apparatuur in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

De functie
Als MBB-er Angiografie kom je te werken in een spiksplinternieuwe Interventiekamer. In deze vaatkamer worden onderzoeken en behandelingen uitgevoerd voor zowel de cardiologie als de interventieradiologie. Hierbij assisteer je de arts of ben je omloop. Deze combinatie van cardiologie en radiologie is vrij zeldzaam in Nederland. Naast deze specialisatie voer je conventionele röntgenonderzoeken uit.

Je komt te werken op de Medische Beeldvorming welke bestaat uit Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. We hebben 4 digitale buckykamers (waaronder een SEH buckykamer), een multifunctionele kamer, 3 C-bogen, een gecombineerde hart-vaatkamer, een Dual Source CT, een 1,5T MRI, vier echokamers, een mammografiekamer met echo, 2 SPECT-CT’s, een DEXA-kamer en een PET-CT.

Wil je écht weten hoe jouw nieuwe werkplek eruit ziet? Kom vrijblijvend een dag meekijken!

Het team
Op de afdeling werken 8 radiologen (incl. 1 chef de clinique) en 2 nucleair geneeskundigen samen met een team van MBB-ers, doktersassistentes en administratieve krachten. De afdeling wordt geleid door een managementteam bestaande uit een afdelingsmanager en een medisch manager. Twee teamleiders zijn de direct leidinggevende van de afdeling.

Het team aan het woord: ‘’We zijn een hecht team met elk zijn persoonlijkheden en kwaliteiten. We zijn redelijk zelfsturend en kunnen best veel zelf regelen. Het werk is afwisselend door de combinatie van cardiologie, waarbij we onder andere CAG’s en Pacemakerimplantaties uitvoeren, én interventieradiologie, waar we onder andere perifere vaten dotteren. Geregeld worden er etentjes, feestjes of anderszins activiteiten georganiseerd. Het werk kan best intensief en hectisch zijn, waardoor even ontspannen erg belangrijk én gezellig is’’.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken iemand die over het diploma van MBB’er (MBRT, met een 4A/B stralendeskundigheidsniveau) beschikt. Daarnaast heb jij bij voorkeur een post HBO MBB’er angiografie en interventies afgerond. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken binnen een hartvaatkamer en/of een radiologie interventiekamer. Patiëntgerichte zorg, collegialiteit en flexibiliteit staan bij jou hoog in het vaandel. Het kan namelijk voorkomen dat je niet altijd precies op uur en tijd pauze hebt, of precies klaar bent om 17.00u.

Heb je geen relevante werkervaring als MBB’er angiografie? Dan nodigen we je alsnog van harte uit om te reageren! Je bent dan bereidt een Post-HBO opleiding angiografie & interventies te gaan volgen en wordt je ingewerkt.

Wat krijg je daarvoor terug?
  • Een prettig, divers en veilig team;
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Salaris uitbetaald in FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Zowel parttime als fulltime in te vullen (24 tot 36 uur);
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
  • Collectieve korting op een ziekenkostenverzekering (IZZ);
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
  • Naar keuze deelname aan personeelsvereniging met ruim 20 verschillende activiteiten per jaar en kortingen op sportcontracten, cursussen, workshops enz;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 13e maand (8,33% eindejaarsuitkering).

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie of vrijblijvend een dag meelopen (dit laatste moedigen we zeker aan als je net afgestudeerd bent). Bel dan met Katja America, Teamleider Medische Beeldvorming, 06-29329690. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen telefoonnummer 06-46241184.