Zuyderland zoekt een

Medewerker Schoonmaak (alle disciplines Patiëntgebonden en niet Patiëntgebonden afdelingen)

Dienstverband

8-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

JIJ doet ertoe! Zuyderland is per direct op zoek naar medewerkers schoonmaak die van aanpakken weten! Zo draag jij een steentje bij aan goede zorg in Nederland! Lijkt jou dit een leuke baan, solliciteer dan op onderstaande vacature!  

Jouw nieuwe baan 

Je werkt als medewerker schoonmaak in het ziekenhuis in Sittard-Geleen én/of Heerlen zowel op de verpleegafdelingen ( patiëntgebonden ) als ook elders (niet patiëntgebonden afdelingen ) en hebt contact met onze medewerkers, bezoekers en patiënten. Je dagelijkse werkzaamheden variëren zowel in activiteit als in tijdvakken waarbinnen de werkzaamheden alle dagen van het jaar worden uitgevoerd.   

Hierbij kun je denken aan het schoonmaken van kantoorruimten, bezoekersruimten, cleanroom een patiëntenkamer of zelfs een operatiekamer (OK). Ook gespecialiseerd schoonmaakwerk zoals einddesinfecties, kunnen tot je werkzaamheden behoren. Dit werk voer je zelfstandig uit, maar je maakt natuurlijk wel deel uit van een leuk en enthousiast team!   

Wat neem je mee? 

Je hebt ervaring in de schoonmaak of je wilt dit vak nog beter leren kennen onder goede begeleiding! 

Wat krijg je ervoor terug? 

  • Je ontvangt salaris van minimaal €14,60 bruto per uur.v Per 01-06-2024 vinden er cao-verhogingen plaats waardoor het minimaal bruto uurloon stijgt naar €15,57,- 

  • De werktijden variëren. We zijn inzetbaar op alle uren van de dag en gedurende alle dagen van het jaar. Meestal werken we, afhankelijk van je takenpakket tussen 05:30 uur en 21:00 uur met diensten flexibel in omvang. De omvang van het aantal uren is bespreekbaar sommige diensten kunnen mogelijk geschakeld worden; 

  • Werkdagen van maandag t/m zondag, incl. feestdagen. Weekenden en feestdagen worden onder de medewerkers/collega’s verdeeld. Je ontvangt vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%. Reiskostenvergoeding en 20 verlofdagen o.b.v. een fulltime dienstverband; Toeslagen voor het werken op zon- en feestdagen (60%) en zaterdag voor 08:00 en na 12:00 (38%); 

  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen. 

Wat bieden wij jou nog meer? 

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW). 

  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON. 

  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis). 

  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen. 

  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten. 

Meer weten?  

Wil je meer weten of heb je nog enkele vragen? Je kunt ma-vr bellen met Anja Nieuwland-Dukers (teamleider schoonmaak), via +31620441699 of Monique Knobbe (teamleider schoonmaak), via +31610389293.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.  

Adequate interne vakgerichte opleiding wordt aangeboden door/via de Leeromgeving Facilitair Bedrijf Zuyderland LOFZ**. 

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.