Zuyderland zoekt een

Medewerker zorg Flexpool Zuyderland Medisch Centrum

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wil jij verpleegkundigen helpen in de verzorging en ondersteuning van patiënten(zorg) en jouw ervaring verbreden op verschillende verpleegafdelingen? Dan laten we jou graag zien wat je als medewerker zorg binnen de Flexpool van Zuyderland Medisch Centrum kunt betekenen.

Jouw nieuwe baan

Als medewerker zorg van de Flexpool houd jij je bezig met de verzorging en ondersteuning van verschillende patiënten. Je verricht voedingszorg en huishoudelijke werkzaamheden en assisteert o.a. bij eenvoudig verpleegtechnische handelingen. Je kunt worden ingezet op zowel snijdende als beschouwende afdelingen en krijgt daardoor te maken met uiteenlopende ziektebeelden en leert het Zuyderland ziekenhuis goed kennen. Door inzet op diverse afdelingen en bij diverse collega’s en patiënten is geen dag hetzelfde.

Het kunnen omgaan met afwisseling, het zelfstandig kunnen verrichten van ondersteunende werkzaamheden en het tonen van geduld en verantwoordelijkheid voor verschillende patiënten past bij jou. Samen met je collega’s van verschillende disciplines op die afdeling ga je natuurlijk altijd voor de beste zorg. Als medewerker zorg van de Flexpool kun jij jezelf verder ontwikkelen en jouw kennis verbreden.

Wat neem je mee?

 • Een mbo 2 helpende diploma, óf je zit in het derde of vierde leerjaar van je verpleegkundige opleiding.
 • (Stage) ervaring binnen een ziekenhuis (is een pré).
 • Verantwoordelijkheid en zorgvuldigheid.
 • Representativiteit, hulpvaardigheid en teamspirit.
 • Flexibele inzetbaarheid, zowel op locatie Sittard-Geleen als locatie Heerlen.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor de duur van één jaar, gebaseerd op jaaruren en met uitzicht op verlenging.
 • Een flexibele werkomgeving zonder vaste dagen of tijden, met 8 uurs diensten.
 • Een aantrekkelijk salaris beginnend bij €14,61 bruto per uur in FWG 25. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Aanvullende ORT wanneer van toepassing én een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%), cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.

Welkom in het team

Je gaat deel uitmaken van het Flexpool team (bestaande uit ± 70 verpleegkundigen, verzorgende-verplegenden én medewerkers zorg). Tegelijkertijd werk je met verschillende collega’s op de verpleegafdelingen. Een leuke en afwisselende functie.


Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Madelon Gelissen-Severeyns (teamleider flexpool) 06-13928236.

Een motivatiebrief is niet nodig! Wel ontvangen wij graag, naast je CV, jouw beknopte antwoorden op de volgende drie vragen:

 1. Wat vind jij belangrijk in jouw werk?
 2. Onze kernwaarden zijn ‘Verfrissend alledaags’, ‘Met aandacht’ en ‘In samenhang’. Hoe zou jij dit toepassen in jouw werk?
 3. Wat maakt jou de geschikte kandidaat voor deze functie?
   

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.