Cicero Zorggroep zoekt een

Ondersteuner Wonen - Cicero Zorggroep (Geulle, 20 uur per week)

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, HAVO, VMBO

Standplaats

Geulle

Werkvelden

Ouderenzorg

Word jij onze gezellige collega in de schoonmaak die het belangrijk vindt om te zorgen voor een schone, frisse omgeving voor onze bewoners? Houd je bovendien van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een ondersteuner wonen voor gemiddeld 20 uur per week voor ons moderne en gezellige zorgcentrum Ave Maria in Geulle.

Wat ga je doen?
Als ondersteuner wonen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van huiskamers en algemene ruimtes. De werkzaamheden op de kamers van de bewoners stem je af met hen en hun naasten. En als bewoners dat graag willen, betrek je hen bij de werkzaamheden. Omdat je de bewoners goed kent, heb je een extra oplettend oog voor hun welzijn. Belangrijk en dankbaar werk dus!

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris: je wordt ingeschaald in functiegroep 15 (minimaal € 2.156,25 bruto per maand en maximaal € 2.616,15 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent enthousiast, sociaal en hulpvaardig.
 • Je vindt het vanzelfsprekend om op een respectvolle manier om te gaan met bewoners, hun naasten en je collega’s.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je hebt al kennis van en ervaring opgedaan met beroepsmatige schoonmaakwerkzaamheden en de daarbij behorende apparatuur, materialen en middelen.
 • Je bent flexibel in je werktijden. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 12.00 uur.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Ave Maria

Zorgcentrum Ave Maria in Geulle is een zorgcentrum met een warme en huiselijke sfeer. Maar laat je niet misleiden, het zorgcentrum beschikt over de modernste hulpmiddelen en zorgtechnologie waardoor we zorg van hoge kwaliteit kunnen leveren.

Direct solliciteren?

Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór 17 juni a.s. in.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.