Ontdekdezorg week

Van baan veranderen doe je niet zomaar. Maar een baan kan meer zijn dan alleen maar je werk. Je kunt echt iets voor een ander betekenen. Werken waar je hart ligt en doen waar je goed in bent. Zorg en welzijn biedt veel verschillende beroepen en mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Vind jij in deze mooie sector ook je werkgeluk? Kom je oriënteren en maak kennis tijdens de Ontdekdezorg week!

Tussen 14 tot en met 19 maart kun je gebruikmaken van de vele landelijke en regionale webinars en online sessies die je helpen te ontdekken wat zorg en welzijn jou te bieden heeft! Vanaf 21 maart organiseren diverse regionale zorg- en welzijnsorganisaties verschillende (online) activiteiten. Zo kun je verder kennismaken. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan nú al aan en maak tevens kans op een van de vier gelukspakketten!

Meld je direct aan!

Werkgeluk: meer dan een 'leuke baan'
Dit jaar staat de Ontdekdezorg week in Limburg geheel in het teken van werkgeluk. Dat gaat verder dan alleen plezier hebben in het werk dat je doet of een ‘leuke baan’ . Maar ook dat je tevreden terugkijkt op het einde van de dag, dat je enthousiast bent en je gemotiveerd voelt. Veel mensen die overwegen om een carrière-switch te maken, voelen vaak dat ze niet helemaal op hun plek zitten.

Herken je dit? Graag informeren én motiveren we jou tijdens de Ontdekdezorg week. Door je online kennis te laten maken met de zorg- en welzijnssector en vervolgens met organisaties in de buurt. Of om een vervolgstap te zetten richting een passende baan of opleiding.

Lees er meer over!

Ontdek

Ontdek de verschillende mogelijkheden die zorg en welzijn jou te bieden heeft tijdens en na de online Ontdekdezorg week 2022. Leer de verschillende organisaties, werkvelden en beroepen kennen tijdens een webinar, hoor van zorgprofessionals hoe leuk hun werk is of ga zelf actief aan de slag met je loopbaan. Ontdek welke organisaties graag met jou in contact komen voor het maken van een afspraak of ontdek de geplande activiteiten in de activiteitenagenda.