MET ggz zoekt een

Open Sollicitatie

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Geleen Venray Roermond Heythuysen Echt Weert Venlo Roermond Echt Weert Venlo Maastricht Hoensbroek

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Wat leuk dat je interesse hebt in het werken bij MET ggz!

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

Wij hebben verschillende zorgclusters en natuurlijk onze ondersteunende kantoorfuncties.

MET Behandeling
MET Behandeling is een onderdeel van MET ggz waar diverse zorgclusters onder vallen: Volwassenenzorg, FACT, IHT, Ouderen, Kind & Jeugd en MET Focus.
Onze teams met ambitieuze collega’s zijn opgebouwd uit verschillende disciplines, waaronder psychiaters, basis- klinisch en GZ-psychologen, psycho- en systeemtherapeuten, algemeen- en sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen en rehabilitatiewerkers.

MET de Wijk
MET de wijk is onderdeel van MET ggz en richt zich op het begeleiden van cliënten met psychische klachten. We ondersteunen onze cliënten bij het bereiken van persoonlijke doelen. Dat kunnen doelen zijn op het gebied van wonen, huishouden, persoonlijke verzorging, werken, studeren, vrijetijdsbesteding en sociale relaties. We bieden begeleiding bij mensen thuis (thuis MET begeleiding) of in een van onze diverse woonvormen (wonen MET begeleiding).
Hoe de begeleiding er ook uitziet, we werken altijd samen met de cliënt aan zijn of haar herstel. Zo kort als mogelijk en zo lang als nodig, zodat hij of zij daarna weer op eigen kracht verder kan. MET de wijk is gevestigd in Noord- Midden en een klein gedeelte van Zuid-Limburg.
Onder MET de Wijk vallen onze begeleiders, woonbegeleiders en ervaringsdeskundigen.

MET ggz is er MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

MET jou
Heb jij interesse in het werken bij MET ggz, maar heb je jouw vacature (nog) niet gevonden op onze website?
Stuur een open sollicitatie met je cv en motivatiebrief en wij kijken of er mogelijkheden zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van passende vacatures voor jou?
Meld je aan bij ons Career Center en ontvang direct bericht als er vacatures zijn die voldoen aan jouw wensen en eisen.
https://metggz.easycruit.com/career-center/login/

MET ggz is er MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar, MET jou?