Proteion zoekt een

Opleidingsplek Helpende plus najaar 2024

Dienstverband

25.5 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij de overstap maken naar de zorg? Of doorgroeien in de zorg? Volg de opleiding helpende plus via Proteion. Wij betalen de opleiding en jij ontvangt een contract en salaris. Dat is gewoon bijzonder!

Welke uitdaging ga je aan?

Je volgt de 1-jarige opleiding tot helpende plus en kunt tegelijkertijd betaald werken in de zorg. Als helpende plus verzorg, begeleid en ondersteun je cliënten in een zorgcentra of thuis in de eigen omgeving.

Je start met 25,5 uur per week werken en leren. De opleiding duurt 1 jaar, waarbij je gemiddeld 1 dag per week naar school gaat bij Gilde Opleidingen in Roermond. De overige contracturen werk je in de praktijk. Wat je leert, kun je meteen toepassen in de praktijk. De opleiding start in het najaar van 2024, maar je kunt mogelijk eerder al aan de slag bij Proteion. Vóór je start, weet je waar je gaat werken. We houden daarbij rekening met jouw wensen. Na het opleidingstraject heb je zowel een mooi diploma als een vast contract op zak! Ook als je nu al bij Proteion werkt en je verder wil ontwikkelen, is dit een unieke kans voor jou. Ellen volgde al eerder een BBL-opleiding en is enthousiast! Lees via deze link Ellen haar ervaringen.

Proteion biedt nog meer opleidingsmogelijkheden. In het najaar van 2024 starten ook de opleidingstrajecten IZV en Verzorgende IG. Wil jij meer weten over werken en leren bij Proteion? Er worden twee informatieavonden georganiseerd bij Gilde Opleidingen. Op donderdag 18 april in Roermond en maandag 22 april in Venlo van 18.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via www.proteion.nl/aanmelden-informatieavond-opleidingen.

Gewoon

Wij bieden jou: 

 • een leer-arbeidsovereenkomst gedurende de opleiding met salaris €2.285,77 bruto per maand (bij 36 uur per week exclusief onregelmatigheidstoeslag)
 • na behalen diploma, inschaling in FWG 25 met doorgroei tot maximaal € 2.928,86 bruto per maand (bij 36 uur per week)
 • voor medewerkers die al in dienst zijn bij Proteion, is de inschaling afhankelijk van je huidige functie (minimaal €2.285,77 bruto per maand bij 36 uur per week)
 • baangarantie na het behalen van je diploma
 • volledig betaalde opleiding (o.v.b. studiekostenregeling)
 • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • 237,4 vakantie-uren (bij 36 uur p/wk)
 • reiskosten- en onkostenvergoeding
 • een fijne werkplek binnen gewoon bijzondere teams

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

 • een scala aan leer- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • het keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van één van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen)


Sollicitatieproces
Heb jij interesse in deze vacature? Stuur ons jouw sollicitatie, dan gaan we samen het voorbereidende traject in. Op basis van je motivatie en curriculum vitae plannen we een telefonische kennismaking in. Vervolgens maak je een digitale test die inzicht geeft in jouw kwaliteiten, leerpunten en leervermogen. Is er een match? Dan bespreken we samen welk team bij jou past en nodigt een teamleider je uit voor een persoonlijk gesprek. Wij organiseren een meeloopdag, zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige baan. Ga je ervoor? Dan ontvang je van ons je leer-arbeidsovereenkomst en bespreken we je startdatum. 

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Renate en Nelleke van Recruitment. Contactgegevens vind je onderaan op deze pagina.


'Unieke kans om de overstap te maken naar of door te groeien in de zorg'

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Nelleke en Renate hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Nelleke Swinkels en Renate Frenken
 Team Recruitment
 06113162310621839870
 recruitment@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.