Proteion zoekt een

Opleidingsplek Verzorgende IG najaar 2024

Dienstverband

25,5 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij de overstap maken naar of doorgroeien in de zorg? Volg de opleiding Verzorgende IG via Proteion. Wij betalen de opleiding en jij ontvangt een contract en salaris. Dat is gewoon bijzonder.

Welke uitdaging ga je aan?

Je volgt de opleiding tot verzorgende IG en kunt tegelijkertijd betaald werken in een zorgcentra en vanaf het 2e leerjaar ook in de thuiszorg bij Proteion. Je leert en werkt tegelijkertijd. Jij organiseert zorg op de enige juiste plek: midden in het leven van de bewoner en kunt tegelijkertijd jezelf verder ontwikkelen. Als verzorgende IG maak jij kleine momenten bijzonder voor bewoners. Jij verzorgt bewoners, luistert en geeft aandacht. Je zorgt voor de dagelijkse verzorging, zorgt voor de begeleiding van bewoners en verstrekt medicijnen.

Je start met minimaal 25,5 uur per week werken en leren. De opleiding duurt in principe 2 jaar. Gemiddeld ga je 1 dag per week naar school bij Gilde Opleidingen in Roermond. De overige contracturen werk je in de praktijk. Vóór je start, weet je waar je gaat werken. We houden daarbij rekening met jouw wensen. De opleiding start in het najaar van 2024, maar je kunt al eerder aan de slag bij Proteion. Graag zelfs! Tot de start van de opleiding ben je werkzaam als zorghulp binnen een zorgcentra als je geen zorgdiploma hebt of als helpende met een zorgdiploma op zak. Dit is een unieke kans om Proteion, het team en de bewoners al voor de start van de opleiding te leren kennen. Na het opleidingstraject heb je zowel een mooi diploma als een baangarantie op zak! Ook als je nu al bij Proteion werkt en je verder wil ontwikkelen, is dit een unieke kans voor jou. 

Wil je liever een korter opleidingstraject volgen? In het najaar 2024 start ook het opleidingstraject Individuele Zorgverlening (IZV). In deze 1-jarige opleiding word je opgeleid tot verzorgende. Na het afronden van die opleiding ben je in bezit van deelcertificaten Verzorgende IG.

Wil je meer weten over onze opleidingsmogelijkheden? Er worden twee informatieavonden georganiseerd bij Gilde Opleidingen. Op donderdag 18 april in Roermond en maandag 22 april in Venlo van 18.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via www.proteion.nl/aanmelden-informatieavond-opleidingen.

Daarom pas jij bij Proteion
Jij hebt altijd al in de zorg willen werken, maar hebt hierin nog geen of niet het juiste diploma. Of je wilt doorleren in de zorg. Je bent leergierig en weet van aanpakken. Datgene wat je leert in de opleiding, weet je meteen toe te passen in de praktijk. Ook deel je dit graag met je collega’s en steek je hen aan met je enthousiasme.

Gewoon

Wij bieden jou: 

 • een leer-arbeidsovereenkomst gedurende de opleiding met salaris € 2.399,49 bruto per maand (bij 36 uur p/w exclusief onregelmatigheidstoeslag)
 • na afronding van de opleiding kun je doorgroeien tot maximaal € 3.256,53 bruto per maand (bij 36 uur p/w exclusief onregelmatigheidstoeslag). Je wordt dan als Verzorgende ingeschaald in FWG 35 conform CAO VVT
 • voor medewerkers die al in dienst zijn bij Proteion, is de inschaling afhankelijk van je huidige functie
 • een contractomvang van minimaal 25,5 uur per week tijdens de opleiding. Over het aantal uren na je opleiding gaan we graag met je in gesprek
 • een pensioen bij Zorg en Welzijjn
 • baangarantie na het behalen van je diploma
 • volledig betaalde opleiding (o.v.b. studiekostenregeling)
 • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • 237,4 vakantie-uren (bij 36 uur per/week)
 • reiskosten- en onkostenvergoeding
 • een fijne werkplek binnen een gewoon bijzonder team

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou: 

 • een scala aan leer- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • het keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
 • de mogelijkheid om lid te worden van één van onze personeelsverenigingen
 • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen)

Sollicitatieproces
Heb jij interesse in deze vacature? Stuur ons jouw sollicitatie, dan gaan we samen het voorbereidende traject in. Op basis van je motivatie en cv plannen we een telefonische kennismaking in. Vervolgens maak je een digitale test die inzicht geeft in jouw kwaliteiten, leerpunten en leervermogen. Is er een match? Dan bespreken we samen welk team bij jou past en nodigt een teamleider je uit voor een persoonlijk gesprek. Wij organiseren een meeloopdag, zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige baan. Ga je ervoor? Dan ontvang je van ons je leer arbeidsovereenkomst en bespreken we je startdatum. 


'Unieke kans om de overstap te maken naar of door te groeien in de zorg' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Nelleke & Renate hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nelleke Swinkels & Renate Frenken
Team Recruitment
06113162310621839870
recruitment@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.