ABC Schoon

Denk je aan huishoudelijke hulp denk je aan poetsen, máár het is zo veel meer! Als vertrouwd gezicht bij jouw vaste cliënten zie jij toe op een schoon huishouden, biedt je structuur in de dag, heb je een signalerende functie en ben je een luisterend oor. Jij bent thuis in professionele zorg, thuis bij ABC Schoon.

ABC Schoon is een jonge enthousiaste organisatie die huishoudelijke hulp biedt in de regio Midden Limburg. Het afgelopen jaar zijn wij flink gegroeid en zijn daarom opzoek naar medewerkers die zich thuis voelen  in een kleinschalige organisatie. Voor ons staan jullie op nummer 1, want een gelukkige medewerker betekent een tevreden cliënt.

ABC Schoon staat voor

Huishoudelijke hulp met een vertrouwd gevoel
Structuur door vaste momenten en medewerkers
Wij motiveren de cliënt om een actieve rol in te nemen. Wij noemen dit carecoaching en zien hierdoor een positief effect op de eigen regie, weerbaarheid, zelfvertrouwen, kwaliteit van leven en participatie van cliënten.
Wij hebben een signalerende functie. Is er een andere zorgbehoefte dan gaan wij samen op zoek naar een passende invulling, mogelijk door ABC Zorg of een andere ketenpartner.

Je vindt ons kantoor hier: