Ambulancezorg Limburg

Wij zijn er. Als het echt telt.

Ambulancezorg Limburg staat 24 uur per dag klaar om medische hulp te verlenen. De organisatie levert ambulancezorgverlening in de gehele provincie Limburg. Ongeveer 80.000 keer per jaar worden wij met spoed naar een patiënt geroepen. Elke dag (24 uur per dag, 7 dagen per week) wordt er keihard gewerkt door meer dan 400 medewerkers. Er wordt alles aan gedaan om de kwalitatief best mogelijke zorg aan de patiënt te kunnen leveren.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Team HR

Bel: 088 – 0330200

Teamwork is hierin het sleutelwoord. Als medewerker in de ambulancezorg lever je namelijk nooit een eindresultaat: je behandelt patiënten en neemt ze over van, of draagt ze over aan ketenpartners zoals ziekenhuizen en huisartsen. 

In de dynamische wereld van de zorg gebeurt enorm veel en wij kijken graag vooruit en over de schuttingen van ons eigen werkveld heen. De vele ontwikkelingen die zich voordoen zorgen voor nieuwe mogelijkheden en kansen die wij met beide handen aangrijpen. De drive om te innoveren, vooruit te kijken en proactief in te spelen op alle veranderingen in het zorglandschap, dát kenmerkt ons als organisatie!

Ben jij de teamplayer die wij zoeken? Kijk dan eens naar onze vacatures!