Ambulancezorg Limburg Noord

Zorg met een hoofdletter Z, daar staan wij bij AmbulanceZorg Limburg-Noord voor. Dit betekent dat wij kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg aan alle patiënten leveren. Samenwerking is hierin het sleutelwoord. Als medewerker in de ambulancezorg lever je namelijk nooit een eindresultaat: je behandelt patiënten en neemt ze over van, of draagt ze over aan ketenpartners zoals ziekenhuizen en huisartsen. Daarom stellen wij op het gebied van samenwerken hoge eisen aan onze medewerkers.

Heb je een vraag voor ons?

Samenwerking wordt naar ons inzicht essentieel in de toekomst van dit mooie vak. In de dynamische wereld van de zorg gebeurt enorm veel en wij kijken graag vooruit en over de schuttingen van ons eigen werkveld heen. De vele ontwikkelingen die zich voordoen zorgen volgens ons voor nieuwe mogelijkheden en kansen die wij met beide handen aangrijpen. De drive om te innoveren, vooruit te kijken en proactief in te spelen op alle veranderingen in het zorglandschap, dát kenmerkt ons als organisatie!

Naast deze drive om te innoveren, staat de ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Wij investeren veel in hun duurzame inzetbaarheid en geven hen de kans om zich verder te ontwikkelen en nog beter te worden. Wij vinden de visie van onze medewerkers enorm belangrijk en maken graag gebruik van hun kennis en talenten. Iedereen krijgt de mogelijkheid om mee te praten over ontwikkelingen en deel te nemen aan nieuwe projecten die je uitdagen om soms verder te kijken dan je eigen vakgebied. Een uitgelezen kans om jezelf op allerlei manieren te ontwikkelen en specialiseren.